class=first-letter-big>С ветовно признатият майстор на илюстрацията Любен Зидаров нарисува специален

...
class=first-letter-big>С ветовно признатият майстор на илюстрацията Любен Зидаров нарисува специален
Коментари Харесай

Любен Зидаров илюстрира международния фестивал за късометражно кино IN THE PALACE

class= " first-letter-big " > С ветовно приетият занаятчия на илюстрацията Любен Зидаров нарисува специфичен брандинг за най-големия фестивал за късометражно кино в региона и единствен у нас - Международния фестивал за късометражно кино IN THE PALACE.

Върху част от творбата „ Шесторка или тройка “ ще се развие рекламната акция на тазгодишното издание на IN THE PALACE, което поради пандемията ще се организира онлайн в интервала 27 февруари – 06 март и физически през месец август 2021 година в кинозалите и на специфични събития с външни прожекции в цялата страна.

„ За нас Любен Зидаров е жива легенда, сензация е фестивал да бъде илюстриран от художник от такава големина. Тази година ще използваме единствено фрагменти от „ Шесторка или тройка “. С това желаеме да отправим предизвикателство към всички наши фенове да дорисуват картината по тяхно убеждение. Най-добрите произведения, определени от Зидаров, ще бъдат част от галерия, а създателите - поканени на особено събитие с него в границите на идващото издание на фестивала “, споделя Цанко Василев, шеф на IN THE PALACE.

„ Бях чувал за фестивала и ми стана прелестно, че се обръщат към мен за визията си. Решението да обрисувам нещо особено беше непринудено и в тази ситуация се получи, тъй като доста постоянно концепциите не съумяват да се осъществят в картина. Щастлив съм, че ще бъда част от фестивала за късометражно кино “, споделя Любен Зидаров.

За фестивала:

IN THE PALACE ще организира 18-тото си издание онлайн в интервала 27 февруари - 06 март и физически през месец август 2021 година Филмите ще могат да бъдат гледани в особено създадената за потребностите на филмовите фестивали нидерландска платформа Film Chief - - където скоро ще бъде оповестена цялата стратегия на събитието за 2021 година Събитието предлага билет за един кино блок на цена от 10 лв., както и билет за целия фестивал, осигуряващ достъп до всички филми, включени в програмата на тазгодишното издание, на цена от 20 лева

Фестивалът се организира с медийната поддръжка на NOVA!

С по един лев от всеки продаден билет на фестивала се генерира фонд за финансирането на нови късометражни филми.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР