class=first-letter-big>С окончателно съдебно решение, Дилян Бетев, блъснал от мост край

...
class=first-letter-big>С окончателно съдебно решение, Дилян Бетев, блъснал от мост край
Коментари Харесай

Доживотен затвор за бащата, блъснал детето си от мост

class= " first-letter-big " > С дефинитивно правосъдно решение, Дилян Бетев, блъснал от мост край Габрово и умъртвил малолетния си наследник през 2019 година ще лежи в пандиза доживотно.

Така висшите съдии удостоверяват присъдата на апелативния съд във Велико Търново, осведоми

Мъжът е приет за отговорен по обвиняване за това, че при изискванията на рисков рецидив, съзнателно умъртвил малолетния си наследник, който се намирал в безпомощно положение.

Бетев би трябвало да заплати и обезщетение в размер на 200 000 лева за породените неимуществени вреди.

Според обвиняването мъжът хвърлил малолетното си дете през висок виадукт, през нощта, търсейки опрощение в житейските си неблагополучия и персонален спор с майката. А психическата характерност на подсъдимия го дефинира като персона с прочувствено нестабилни черти, податлив към цинизъм, надменност и смелост, неспособност да поеме отговорност за другите, с оценка, несъответна на егото му, липса на сдържаност към минусите, неглижиране на негативните действия.

Баща хвърли детето си от мост. Инцидентът се случи през месец юли 2019 година

Мъжът е престъпно проявен и има неоправдателна присъда, съобщи тогава регионалният шеф на ОДМВР Габрово ст. комисар Борислав Муеров.

Бащата на детето самичък е подал сигнал на телефон 112 за това, че мисли да се самоубие. Хванат е в последния миг. Бил е оттатък перилата на виадукта на обходния път на Габрово и в действителност е имал такова желание.

Това, което той е дал като пояснение за действието си е, че брачната половинка му го е напуснала преди две седмици и той изпитвал компликации да се оправи с детето.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР