class=first-letter-big>Р иалити форматът, който тества силата на любовта, „Един за

...
class=first-letter-big>Р иалити форматът, който тества силата на любовта, „Един за
Коментари Харесай

„Един за друг“ превзема ефира на NOVA тази събота

class= " first-letter-big " > Р иалити форматът, който тества силата на любовта, „ Един за различен “ се завръща тази събота в ефира на NOVA. 13 нови двойки ще се впуснат във вълнуваща конкуренция, с цел да потвърдят възприятията си, а най-хубавите ще завоюват премия от 50 до над 100 хиляди лв.. Водещият на най-романтичното предаване Емо Чолаков ще даде старт на 20 февруари от 20.00 ч. с първо двойно предизвикателство, в което участниците ще тестват доверието си, а също - дали имат нужните експедитивност и прозорливост.

Вторият сезон е подготвил повече от атрактивен каст, като сумарно влюбените са дружно от над 120 година Част от тях са женени от дълго време, а други са дружно единствено от няколко месеца. Сред тях има такива с разнообразни вероизповедания, както и двойки, които се връщат от Германия и Англия особено за формата. Кардиолог, граничен служител на реда, фотограф и DJ са част от специалностите на новите участници.

Сред двойките има такива с огромна разлика във възрастта – в една от тях дамата е с 14 години по-голяма от половинката си, а в друга - мъжът е с 25 години по-възрастен от партньорката си и има три брака зад тила си. Най-младият участник е на 21 години, а най-възрастният – на 57. Зрителите ще видят още съпрузи с 35-годишен стаж в брака.

Много обич, вълнуващи провокации и комични обстановки чакат двойките в новите епизоди на предаването. Какви ще са първите изненади и кой ще завоюва преимущество, не пропускайте в първия епизод на най-романтичния риалити формат на следващия ден вечер.

Гледайте „ Един за различен “ на 20 и 21 февруари от 20:00 ч., а по-късно от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР