class=first-letter-big>Р азводът на певицата Адел с бившия й съпруг Саймън

...
class=first-letter-big>Р азводът на певицата Адел с бившия й съпруг Саймън
Коментари Харесай

Адел е свободна, финализира развода си

class= " first-letter-big " > Р азводът на певицата Адел с някогашния й брачен партньор Саймън Конеки е публично финализиран, съвсем три години откакто двойката за първи път разгласи раздялата си.

Двамата са се разбрали за взаимно настойничество над осемгодишния им наследник Анджело.

Според документите в съда, двамата са претендирали засекретяване на всякаква информация, обвързвана с подялбата на имуществото, споделя

Адел и Саймън афишират, че се разделят през април 2019 година, като пет месеца по-късно тя подава молба за бракоразвод. През април 2020 година двамата желаеха цялата информация, обвързвана с развода им, да не бъде обществена, за което съдията се съгласява.

И двамата не са стигали до услугите на адвокатски компании, а сами са се представлявали пред съдията. Първо се разбрали за взаимното настойничество, а по-късно и за подялбата на имуществото.

Според някои информации двамата не са подписвали предбрачно съглашение, което значи, че Саймън има право на сериозна част от благосъстоянието на Адел.

Източници настояват, че макар желанието на Адел и Саймън в началото раздялата им да бъде изцяло другарска и да протече без проблеми, се е наложило да употребяват посредници, с цел да се спогодят за избрани условия.

Смята се, че по-голямата част от разногласията произтичат от това, че певицата би трябвало да раздели благосъстоянието си в размер на 140 милиона английски лири (190 милиона щатски долара).

Още забавни видеа вижте в канала на Vbox7
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР