class=first-letter-big>П рез март ще може да се премине през тунел

...
class=first-letter-big>П рез март ще може да се премине през тунел
Коментари Харесай

Премиерът: През март ще може да се премине през тунел "Железница"

class= " first-letter-big " > П рез март ще може да се премине през тунел "Железница ", сподели министър председателят Бойко Борисов, който ревизира строителството на оборудването. Проверката беше излъчена онлайн в формалния профил на министър-председателя във Facebook, съобщи Българска телеграфна агенция.

"Март месец ще може да преминем от единия до другия завършек на тунелите ", добави той и добави, че още 50-60 метра - и тунелите ще бъдат приключени.
През март ще е подготвен и един от мостовете в едната страна.

"Идеята е, стане ли готово, в едната посока да се пътува, което ще облекчи трафика в региона ", съобщи Борисов.

"Виадуктът преди тунел "Железница " се построява по технологията „ потактово избутване “ на горното строене с хидравлични крикове. По двете уреди се работи непрекъснато и с доста положителни темпове. Тук теренът е рисков, с огромна денивелация, само че строителите се оправят. И те, и нашите медици са герои. Продължаваме да имунизираме интензивно всички искащи, с цел да се върнем по-бързо към естествения си метод на живот ", написа в профила си във Facebook министър председателят.





По-рано денем министър-председателят Бойко Борисов се увери на място в петричкото село Самуилово, че към този момент е основана организация и мобилни екипи стартират да имунизират против COVID-19 искащите в отдалечените обитаеми места. От през днешния ден 25 мобилни екипа са разполагаем на кметовете на отдалечени обитаеми места из цялата страна, с цел да могат да бъдат имунизирани българските жители.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР