class=first-letter-big>О чаква ни грандиозен спектакъл. Както знаете на сцената на

...
class=first-letter-big>О чаква ни грандиозен спектакъл. Както знаете на сцената на
Коментари Харесай

Фики е първият победител в 9 сезон на „Като две капки вода“ – All Stars

class= " first-letter-big " > О чаква ни величествен театър. Както знаете на сцената на обичаното шоу ще излязат осем от най-впечатляващите участници през предходните сезони: AZIS, Софи Маринова, Фики Стораро, Михаела Маринова, Рафи Бохосян, Милица Гладнишка, Къци Вапцаров и Поли Генова, които ще очароват феновете с майсторските си превъплъщения. Ще има и други изненади, споделиха водещите Зуека и Геро.

„ Геро е един от най-талантливите български артисти, които обичам и поддържам! “, показа Рачков, който излезе ненадейно на сцената, с цел да пожелае триумф на сътрудниците си.

„ На прага сме на исторически сезон. Самият аз съм любопитен какво ще се случи. Очаквам от участниците чудеса от смелост. По изключение довечера ще бъда част от журито, ще има и нов правилник на оценяване “, добави продуцентът Маги Халваджиян.

Този сезон и менторите на участниците: вокалният възпитател Етиен Леви, преподавателят по актьорско майсторство Жоро Низамов и хореографът на шоуто Александра Енева ще имат опцията да гласоподават.

Първият лайф от девети сезон на обичаното шоу за преобразявания започва с парчето Benzin на немската хеви метъл група Rammstein. В облика на ексцентричния вокалист на бандата Тил Линдеман влиза известният тв водещ Къци Вапцаров.



„ Ще ми е любопитно да видя света през очите на Тил. Синът ми учи в Германия и желая да го развеселявам с това парче. Това е същинското предизвикателство – да направиш нещо, което не можеш “, споделя Къци Вапцаров.

Актрисата, за която няма граници нито на сцената, нито в музиката, нито в дублажа, Милица Гладнишка показва невероятните благоприятни условия на гласа си с двоен облик и песента Hello, Dolly! на Луис Армстронг и Барбара Стрейзънд.



„ Мисля, че съм най-опитната участничка, което значи, че би трябвало да се оправя съвършено. Обожавам джаза – тромпетът е гербът на нашето семейство ".

Победителят в първи сезон на „ Като две капки вода “ Рафи Бохосян се впусна самоуверено в музикалната конкуренция с емблематичната ария на KISS – I Was Made For Lovin' You.

„ Осем години по-късно се завръщам на сцената на „ Като две капки вода “. Рокът е един от стиловете, които най-вече обичам, а KISS една от обичаните ми групи. За мен това ще е голямо тестване. Пол Стенли е висока топка и огромно тестване, само че ще бъде още по-голямо развлечение за мен “.



Победителят в осми сезон на шоуто Фики Стораро избра да се преобрази в Дони и изпя парчето „ Уморени крила “.

„ Много съм разчувствуван. Ще дам още веднъж максимума от себе си. Избрах тази ария, тъй като ми е обичана. Дони е доста е характерен с държанието и жестовете си и ме чака много работа “.



Невероятната Поли Генова изпя Stupid Love на Лейди Гага. „ Супер разчувствана съм. Най-трудно ми беше да ми стигне въздуха в това динамично осъществяване “.



Кралят на поп фолка AZIS избра да изпее парчето на рок легендите Europe - The Final Countdown. „ За мен е голямо благополучие да съм още веднъж на тази сцена. Смятам, че тази ария е страхотна за разкриване на шоуто. Тук съм, с цел да печеля “.



Победителката от сезон 5 на „ Като две капки вода “ и първенец от първи сезон на „ Маскираният артист “ Михаела Маринова се преобрази в Бони Тейлър, с цел да извърши емблематичната ария Total Eclipse of the Heart.

„ Тя е една от обичаните изпълнителки на моите родители. Тембърът ѝ е много сложен, а гласът леко пресипнал. Страхотна жена е “.

Една от най-популярните певици у нас, ромската перла Софи Маринова избра парчето Salaam на красивата индийската изпълнителка и носителка на купата „ Мис Свят 1994 “ Ашвария Рай. „ Бях участник в седми сезон, а най-запомнящи се за мен бяха облиците на Тита и Уитни Хюстън. В първи епизод на девети сезон избрах да бъда индийка “.



През новия сезон първи ще гласоподават участниците, по-късно журито, феновете ще дават от 6 до 20 точки, а най-после ще гласоподават менторите, които имат общо 10 точки. Няма да има и приравняване на точките.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР