class=first-letter-big>М еган Маркъл, която е метиска, сподели в интервю пред

...
class=first-letter-big>М еган Маркъл, която е метиска, сподели в интервю пред
Коментари Харесай

Меган Маркъл пред Опра: Не исках повече да живея

class= " first-letter-big " > М еган Маркъл, която е метиска, показа в изявление пред Опра Уинфри, че членове на кралското семейство се се тревожили за цвета на кожата на нейния наследник Арчи, още до момента в който е била бременна, съобщи телевизия Си Би Ес, представена от Франс прес и Ройтерс, съобщи Българска телеграфна агенция.

Съпругата на принц Хари сподели също, че Бъкингамският замък е отказал да даде протекция на детето ѝ, каквато е традицията. Тя разкри, че е имала мисли за самоубийство по това време. "Не желаех повече да пребивавам ", съобщи Меган пред Опра Уинфри със сълзи на очи.

По думите на Меган изключително я терзаели "тревогите и диалозите в кралския двор, до момента в който е била бременна, за това какъв брой тъмна може да е кожата на бъдещото ѝ дете ". Тези думи накараха Опра Уинфри да възкликне от учудване: "Какво? ", а по-късно да замълчи за миг, отбелязва Асошиейтед прес.

"През месеците, когато бях бременна, от самото начало чувах, че няма да получим сигурност и трофеи, както и тревожни мнения за това какъв брой тъмна може да е кожата на детето, когато се роди ", сподели Меган. Попитана от кого е чула сходни мнения тя съобщи единствено: "Смятам, че това мощно би ги злепоставило ".

Меган сподели, че английското кралско семейство се е опитвало да я накара да мълчи, както и че членовете на кралския двор освен не са я защитавали, само че и прибягвали до неистини, с цел да защитят други кралски особи. Тя опроверга слуховете, че е разплаквала брачната половинка на принц Уилям - Кейт. Съпругата на принц Хари показа, че е молила за помощ кралското семейство, което е било загрижено от душевното ѝ положение, само че не е направило нищо, с цел да ѝ помогне.

"Просто към този момент не желаех да пребивавам. И това бе нещо доста ясно и действително и е непрекъснато плашеща мисъл. Спомням си по какъв начин той (Хари) просто ме утешаваше ", сподели Меган в изявлението за Опра Уинфри.

Съпругата на принц Хари показа също, че двамата чакат да им се роди щерка.

Също по този начин Меган Маркъл описа, че "не е съзнавала изцяло, с какво се захваща ", когато през 2018 година се е омъжила за принц Хари. Маркъл добави, че не е взела никакви пари за това изявление.

"Бих споделила, че подходих наивно, тъй като израснах без да знам доста за кралското семейство ", съобщи брачната половинка на принц Хари. "Онова, което бе в действителност мъчно през тези няколко минали години, бе осъзнаването, че усещането и действителността са две радикално разнообразни неща ", сподели Меган и добави: "Съдят те съгласно усещанията, само че живееш в действителността "

Меган разкри също, че те с Хари са били на процедура женени няколко дни преди формалната гала, забелязана от целия свят.

Съпругата на принц Хари показа, че до момента в който кралица Елизабет е била благоразположена към нея, брачната половинка на принц Уилям - Кейт я е докарвала до сълзи.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР