class=first-letter-big>К акво ще остане, ако „съблечем“ традиционните подаръци от емоционалниата

...
class=first-letter-big>К акво ще остане, ако „съблечем“ традиционните подаръци от емоционалниата
Коментари Харесай

3 наистина оригинални идеи за подарък за всеки повод

class= " first-letter-big " > К акво ще остане, в случай че „ съблечем “ обичайните дарове от емоционалниата им опаковка? Вещи, които постоянно просто заемат място вкъщи, а след няколко години ще се причислят към тоновете боклуци, които към този момент задръстват планетата.

Имаме потребност от нови хрумвания даже в областта на празнуването, в случай че желаеме да живеем по-осъзнато в хубав и чист свят, в случай че желаеме обичани истории за описване, вместо предмети за проявление.

Ето 3 в действителност истински хрумвания за подарък, които ще се запомнят:

Гурме-комплект за взаимно готвене
 ф class= " image-source " > Източник: iStock/ Getty images/ Freepik
Качествената храна, споделените моменти по приготвянето й, удоволствието от компанията – това прави гурме комплектът в действителност мечтан и автентичен подарък. Не приказваме за обичайния шоколад, а за „ солени “ комплекти, които може да включват паста, песто и уместно вино, домашно сладко и ликьор, приготвени от вас или няколко типа френско сирене и малко бурканче лютивка.

Само си представете атмосферата и уюта на кухнята, в която дружно творите кулинарно чудо, споделените истории, които след това ще разказвате, любовта във въздуха.

Истории за слушане
class= " image-source " > Източник: Storytel
Да подаряваш книга е красива традиция, която сме длъжни да продължим във времето. И тъй като 14 февруари с изключение на Ден на влюбените е и Международен ден за подаряване на книги (International Book Giving Day), идващото ни предложение за подарък е изключително уместно.

Ако желаете да зарадвате обичан човек, влюбен в книгите, само че предпочитате да го извършите по ексцентричен метод, подарете му абонамент за приложението, където всеки месец ще може да слуша безграничен брой аудиокниги и да чете колкото изиска електронни книги. А най-хубавото е, че ще може умерено да съчетае слушането на книги с всевъзможни други интензивности, даже с приготвянето на гурме-комплекта или с сантиментална вечеря за двама!

Можете да подарите и съответна книга от каталога на просто като кликнете на „ Сподели “ в приложението. Така ще подарите и книга, и опцията за гратис слушане в идващите 30 дни.

Неочаквана разходка
 ф class= " image-source " > Източник: iStock/ Getty images/ Freepik
Организирайте един следобяд из сякаш познатите улици на града, в който живеете, само че го посетете дружно като туристи – посетете музеите, снимайте се пред забележителностите, вслушайте се в историите, които постройките имат да ни опишат.

За повече хрумвания можете да отворите или да изслушате гид за града си. Със сигурност ще научите нови неща и ще преживеете дружно страсти като за цяла екскурзия. В да вземем за пример ще откриете "Спомени зад оградата. Непознати софийски истории " - тази аудиокнига ще ви въодушеви за една по-различна историческа обиколка на София

И полека-лека незабелязано ще се влюбите в прекарването, в шерването, в историите – тези, които сътворяваме сами и тези, които слушаме в слушалките си.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР