class=first-letter-big>Х оливудският актьор Бен Афлек и Ана де Армас, която

...
class=first-letter-big>Х оливудският актьор Бен Афлек и Ана де Армас, която
Коментари Харесай

Бен Афлек и момичето на Бонд Ана де Армас сложиха край на връзката си

class= " first-letter-big " > Х оливудският артист Бен Афлек и Ана де Армас, която също се изявява като актриса, се разделиха след траяла близо година връзка, написа.

Ben Affleck and Ana de Armas Split, Says Source: 'They Are in Different Points in Their Lives'​
— People (@people)
Според източници от обкръжението на някогашната двойка раздялата им е била "по взаимно решение " и "приятелска ". Предполага се, че 48-годишният Афлек и 32-годишната Де Армас са решили да се разделят, защото са "на разнообразни стадии от живота си ".

"Помежду им има дълбока обич и почитание. Бен има предпочитание да продължи да работи върху себе си. Той е ангажиран с професионални задължения и има отговорности като татко. И двамата са удовлетворени от житейските стадии, на които се намират ", споделя неназован източник, представен от изданието.

"Бен към този момент не излиза с Ана. Връзката им беше комплицирана. Ана не искаше да бъде непрекъснато в Лос Анджелис, а Бен явно би трябвало да е в града поради децата си ", добавя различен доближен до някогашната двойка.

Афлек има три деца - 14-годишната Вайълет, 11-годишната Серафина и 8-годишния Самюъл от брака с някогашната си брачна половинка, актрисата Дженифър Гарнър.

За романа сред Бен Афлек и Ана де Армас за първи път се заприказва през март предходната година след срещата им на снимачната площадка на кино лентата "Дълбока вода ". Де Армас удостовери връзката им през април, публикувайки фотография, на която двамата честват 32-рия й рожден ден.

По време на карантината поради коронавирусната пандемия Афлек и Де Армас се изолираха дружно в дома на артиста в Лос Анджелис. Излизанията им от къщата постоянно попадаха във фотографските обективи.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР