class=first-letter-big>Х илда Казасян, Фънки и Юлиан Вергов ще заемат отново

...
class=first-letter-big>Х илда Казасян, Фънки и Юлиан Вергов ще заемат отново
Коментари Харесай

Хилда Казасян, Фънки и Юлиан Вергов с безкомпромисни оценки и хумор в „Като две капки вода“ – сезон 9 All Stars

class= " first-letter-big " > Х илда Казасян, Фънки и Юлиан Вергов ще заемат още веднъж позициите на жури в “Като две капки вода “ – сезон 9 All Stars. Триото, което и предходната година имаше тежката задача да дава оценки на преобразяванията на всеки участник, ще заеме местата на журиращата маса от 22 февруари в 20:00 ч. по NOVA.

След като Хилда Казасян и Фънки се трансфораха в незаменима част от журито на обичаното шоу, през миналия сезон звездният екип беше допълнен от обичания артист Юлиан Вергов. В продължение на няколко месеца тримата даваха експертната си и занимателна оценка за осъществяванията на участниците и не спираха да носят усмивки на феновете. Тази година тяхната задача става още по-трудна, защото ще видят едни от най-хубавите звезди-имитатори в предаването до момента – Фики Стораро, AZIS, Софи Маринова, Михаела Маринова, Къци Вапцаров, Рафи Бохосян, Поли Генова и Милица Гладнишка.

„ Като две капки вода “ е театър, премеждие, което стартира всякога с настаняването ни на журиращите места! Тази година ще забележим още веднъж едни от най-запомнящите се участници – всеки един от тях има появи на сцената, които в никакъв случай няма да забравим. Невероятно е по какъв начин шоуто ме предизвика, разсмива и изненадва. Толкова съм щастлива, че ще изживеем още веднъж толкоз същинско и вълнуващо премеждие! “, показа Хилда Казасян за идния сезон на шоуто.

Ще бъде ли журито благосклонно или по-строго към едни от най-атрактивните участници? Ще се затруднят ли с оценките Хилда, Фънки и Юлиан повече от нормалното? Какви облици ще се паднат на звездите и кой ще заплени сърцата на оценяващите? – ще разберете от 22 февруари в 20:00 ч. по NOVA.

Следете страницата и на „ Като две капки вода “ за настоящи вести. Епизоди от предходни сезони на предаването можете да откриете в " и в NOVA PLAY.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР