class=first-letter-big>Х ерцогът на Съсекс принц Хари споделя за опасенията си

...
class=first-letter-big>Х ерцогът на Съсекс принц Хари споделя за опасенията си
Коментари Харесай

Принц Хари ще говори за Даяна пред Опра

class= " first-letter-big " > Х ерцогът на Съсекс принц Хари споделя за опасенията си преди да се отдръпна о кралското семейство, че историята се „ повтаря”. В фрагменти от идното изявление с Опра Уинфри принцът съобщи, че е „ облекчен”, че брачната половинка му Меган е до него, написа Би Би Си ().

Принц Хари приказва за времето, когато майка му напусна английското кралско семейство преди три десетилетия, казвайки, че „ не може въобще да си представи” през какво е минала сама.

Интервюто ще бъде излъчено на 7 март

в Съединени американски щати. Не е ясно обаче, по кое време ще бъде излъчено във Англия.

Херцогинята на Съсекс не приказва по време на двата 30 секундни фрагмента от изявлението, пуснати от американската телевизия CBS през нощта.

В фрагментите принц Хари споделя на Опра: „ Най-големите ми опасения бяха да не се повтори историята. Що се отнася до мен, аз усещам облекчение и съм благополучен, че седнал съм тук и беседвам с теб, а брачната половинка ми е до мен”.
 Принцеса Даяна със синовете си принц Хари, принц Уилям и брачна половинка си принц Чарлз class= " image-desc " > Принцеса Даяна със синовете си принц Хари, принц Уилям и брачна половинка си принц Чарлз class= " image-source " > Източник: GettyImages/Guliver
На фона на фотография на принца като дребен с майка му принцеса Даяна, той добави: „ Не мога даже да стартира да си представям през какво е предходна тя преди всичките тези години, тъй като

беше необикновено мъчно за нас, само че ние най-малко можехме да разчитаме един на различен ”.

Принцеса Даяна загуби купата Нейно Кралско Височество по време на развода си с принца на Уелс през август 1996 година Тя умира на идната година след автомобилна злополука в Париж.

Според CBS двойката ще употребява изявлението, с цел да приказва за преместването си в Съединени американски щати предходната година и бъдещите си проекти.

Меган пък ще приказва за „ живота като кралска персона, брака и майчинството”, както и

„ по какъв начин се оправя с живота под мощния публичен натиск” ,

споделят от малкия екран.

Кадрите, оповестени в неделя, наподобява са селективно редактирани и демонстрират, че Уинфри пита Меган дали е имала „ точка на пречупване” и дали е била „ безмълвна или е била карана да мълчи”, само че отговорите на херцогинята не се разкриват.

По-рано принц Хари съобщи, че се е отдръпнал от кралските отговорности, с цел да отбрани себе си и фамилията си от „ токсичната” среда, основана във Англия от пресата. Говорейки с водещия Джеймс Кордън предходната седмица, херцогът настоя, че двойката да „ отстъпва, а не се оттегля”.

Той сподели, че обстановката „ унищожава психическото ми здраве” и той

„ прави това, което всеки брачен партньор или татко би направил” .

Не е известно дали принц Хари и Меган са уведомили кралското домакинство за проектите си да бъдат интервюирани. Бъкингамският замък отхвърля коментар.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР