class=first-letter-big>Е кспертът от „Направи си сам“ Франциска Куидис показва как

...
class=first-letter-big>Е кспертът от „Направи си сам“ Франциска Куидис показва как
Коментари Харесай

Как да превърнете една табла в произведение на изкуството

class= " first-letter-big " > Е кспертът от „ Направи си самичък “ Франциска Куидис демонстрира по какъв начин да превърнете парче дърво в произведение на изкуството. Всичко, от което се нуждаете, е малко багра и няколко мозаечни плочки, описват във видео от канала във.

"Здравейте, аз съм Франциска и обичам да виждам мозаечни плочки. Днес ще ви покажа по какъв начин сами да си извършите красива табла с тях ".

Трябват ви
Дървета табла, само че не е нужно да е новаСтъклени мозаечни плочки от профилиран магазин или от магазин за домашни любимци (което е доста по-евтино)Течно лепилоФугираща примес от занаятчийски магазин или магазин вид направи-си-самМистрия, макар че остарял нож или някакъв корав картон ще свърши работаИ багра, в случай че желаете да изрисувате таблата и от външната страна
Тюркоазното синьо е обичаният ми цвят, по тази причина ще употребявам него за ъглите на таблата. Ако употребявате остаряла табла, не забравяйте да шлайфате ъглите, преди да ги боядисате. Оставете боята да изсъхне за 1-2 часа. Сега е време за плочките.

Залепете плочките върху таблата. Оставете малко разстояние посред им. Ако не желаете да импровизирате, авансово поставете плочките върху таблата без лепило и направете фотография. Но аз избирам да скалъпвам и да пренареждам някои от плочките, преди лепилото да стегне. Когато сте подготвени с подреждането на плочките, оставете лепилото да изсъхне.

Пригответе фугиращата примес както е разказано в инструкциите. Разпръснете я върху плочките и сред процепите. Ъглите на процепите би трябвало да бъдат добре покрити. Използвайте пръстите си, в случай че е належащо. Уверете се, че фугиращата примес е изсъхнала изцяло. След това вземете мокра гъба, с цел да премахнете непотребното. Трябва да триете доста мощно. Аз употребявам клечки, с цел да отстранена непотребната примес от процепите.

Накрая лакирам с мокра забрадка. Сега таблата е подготвена за потребление.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР