class=first-letter-big>Д а стъпим здраво на земята и да съумеем да

...
class=first-letter-big>Д а стъпим здраво на земята и да съумеем да
Коментари Харесай

Пълнолуние в Дева: Не се критикувайте, прощавайте си

class= " first-letter-big " > Д а стъпим крепко на земята и да съумеем да се свържем с дълбоката си същина – това е новото предизвикателство на пълнолунието в Дева, което ще настъпи на 27 февруари в 10:18 ч. Отново ще сплотяваме противоположностите, а ключът за съгласуемост ще бъде грижата. Ако Рибите са свързани с духовния свят, ирационалното, романтиката и изкуството, то Девата търси практичното, рационалното, подреждането на света. Но, с цел да открием своето място, би трябвало да подредим душевния си свят, който да сътвори и нова действителност към самите нас. Грижата за душата и тялото ни е първа и съществена задача, тъй че да може да се усещаме пълноценни за себе си и останалите. Това е и посланието на Рибите и Девата, които видимо се вълнуват от толкоз разнообразни неща. Има моменти, в които би трябвало да спрем и да помислим до каква степен сме се откъснали от действителността или пък сме се вкопчили в материята и графика дотам, че сме подминали доста сигнали, които тялото и душeвността ни подават. Нека да обърнем внимание на някои от тематиките, които пълнолунието ще сложи на напред във времето.

Ако желаете да научите още за вашия хороскоп,

Да оставим старите привички в предишното

Девата е най-стриктният знак във връзка с задания и правила. Използвайте деня, с цел да помислите кои са тези неща, от които желаете да се освободите – чувствате ли, че зацикляте прекомерно дълго на избрани тематики /Дева/ и имате потребност да дадете независимост на съзнанието /Риби/? Направете лист на привички, които не харесвате и без рецензия се пробвайте да разберете какво ви предизвика да повтаряте всичко това. Помислете какво би било демонстрация на грижа за самите вас. Денят е подобаващ и за едно малко подранило пролетно разчистване, което да даде повече пространство на мозъка. Така ще имате опция да отработите детайлния взор на Девата и да освежите дома.

Грижа за тялото и душата

Темите, които търсят своето решение, ще придобият още по-ясна форма по време на пълнолунието. Освен че това обичайно е пиков миг за душeвността, в тази ситуация мозъкът ви ще се разсъни и ще се опита да откри допустимо най-бързо и рационално решение на всички въпроси. Ако се чувствате фрустрирани и несигурни от кое място да започнете, направете нещо прелестно за себе си, тъй че да релаксира през сетивата на тялото. Ароматни масла, топла вана или разходка измежду природата ще даде повече успокоение и ще ви подсети какъв брой значимо е да вършиме всичко това по-често.

Да се вслушаме във вътрешния Аз

Ако си позволим да отречем съществуването на подсъзнанието, рискуваме да срещнем най-неприятните му проявления във външния свят. И защото Нептун и Рибите ни оферират пространството на сънищата, допустимо е това да е първото място, на което да бъдат прожектирани странни облици. Ако работите прекалено много с силата на Девата, помислете си дали не е нужно да се обърнете към своята по-емоционална и уязвима страна. Понякога усещаме повече, в сравнение с знаем на рационално равнище. Днес би трябвало да свържем този друг вид познание и да разберем по какъв начин да действаме като цялостна персона.

Не се критикувайте, прощавайте си

Едва ли има знак, който толкоз ловко да съумява да се изтезава и подлага на критика, както Девата. Да искаш още и още от себе си по пътя на перфекционизма може да бъде изтощително. Наскоро чух един страховит израз: „ Има хора, които непрестанно желаят още от себе си... само че аз не съм подобен човек! “. Независимо кой е вашият зодиакален знак, шегувайте се по-често със себе си, когато усетите този модел. Рибите са знака на емпатията – прощавайте си, разбирайте себе си.

Аспекти на пълнолунието

След напрегнатия аспект на Сатурн и Уран, чакаме още малко напрежение по тематиките свързани с „ желая “ и „ би трябвало “. В последна сметка Рибите и Девата също имат свои пристрастия по тематиката. Добрата вест е, че Луната ще направи позитивен аспект с Уран, което ще ни даде нови решения на обстановката и евентуално нови, неподозирани хрумвания. Ще се усещаме по-креативни, само че и нетърпеливи. Венера към този момент ще е влезнала в знака на Рибите, настанявайки се в непосредствена непосредственост до Слънцето – този аспект ще чака от нас да преоценим какъв брой обичаме себе си и по какъв начин се оправяме в любовта. Всички знаем, че с цел да обичаме същински другите, би трябвало първо да заобичаме себе си.

Желая ви триумф!

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР