class=first-letter-big>А ктьорите, изиграли два от най-провокативните герои в историята на

...
class=first-letter-big>А ктьорите, изиграли два от най-провокативните герои в историята на
Коментари Харесай

Васил Бинев и Моню Монев за ДНК-то на провокацията в „Откраднат живот"

class= " first-letter-big " > А ктьорите, изиграли два от най-провокативните герои в историята на сериала, се събраха в студиото на " ", с цел да опишат за какво всеки сюжет има потребност от изверг или граничен облик. Васил Бинев и Моню Монев насочиха взор към историята на „ Откраднат живот “ и развиването на облиците, които публиката е осъждала, разбирала и от време на време даже обичала. „ Няма по какъв начин да не е тъжно след повече от 500 епизода. Аз самият вземам участие от пети сезон, а оттогава е имало толкоз забавни срещи и моменти “, споделя Бинев, който влиза в ролята на безскрупулният Иво Фотев.

„ Разделяме се с възприятие за задоволеност - финалът ще бъде отговарящ! Доцент Мазов е един доста сложен човек, огромен експерт, само че и с известна характеропатия. Познавам го безпределно добре и знам даже по какъв начин си носи чехлите вкъщи, тъй като самият аз предложих да ги влачи до момента в който върви, тъй че да се отличава. Интересно е какво се случва, в случай че го взмеш и го хвърлиш в непредвидени за него условия – освен обликът имаше опция да излезе от зоната на комфорт, само че и аз като артист “, споделя Моню Монев, който добавя, че с Васил Бинев имат 10-годишна история като сътрудници в театъра, а малко по-късно животът още веднъж ги среща на снимачната площадка.

Краят на една незабравима история ще стартира с „ Откраднат живот: Финалът “ на 23 февруари от 20:00ч. по NOVA. По време на финалния сезон феновете ще видят същинска трансфромация в доцент Мазов, който ще покаже друга неподозирана страна. В болничното заведение ще се завърне и Фотев, който още веднъж ще се опита да промени обстановката в болничното заведение и политиката в своя изгода. Феновете ще видят и по какъв начин продължава историята на лекар Тасев и лекар Чилингирова, както и на Хаджихристев и сестра Райкова. По време на финалния сезон към прослойка ще се причислят Александра Сърчаджиева и Любо Нейков, които ще показват нова сюжетна линия.

Повече вести ще откриете на уеб страницата на и на формалната страница на „ Откраднат живот “ във, а всички епизоди можете да видите единствено в NOVA PLAY.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР