Clash Cast стартира на 9-ти март 2023 в изцяло ново

...
Clash Cast стартира на 9-ти март 2023 в изцяло ново
Коментари Харесай

Plovdiv Plaza Mall подготвя първия по рода си live podcast – Clash Cast през предстоящия уикенд

Clash Cast започва на 9-ти март 2023 в напълно ново студио и специфични посетители Айде БГ. Още с втория си епизод, две седмици по-късно, в студиото влиза и единствената българка номинирана за Оскар – Мария Бакалова, дружно с половинката си Валери Григоров и екранния си сътрудник Юлиан Костов. Така през две седмици Слави изненадва с забавни участия и истории като приключва сезона с подкаст онлайн на тазгодишното издание  на огромното събитие Aniventure Comic Con с посетители Ивет Лалова и Влади Ампов “Графа ". На 24-ти септември стартира новият сезон, още веднъж онлайн в Plovdiv Plaza с посетител Папи Ханс
Прочетете още
А кой в действителност е Слави и за какво Пловдив Плаза кани точно него? Слави Панайотов е един от най-търсените създатели на българския хартиен пазар

Слави, прочут със своя YouTube канал THE CLASHERS, който е следван от над един милион души, се интересува живо от мистичното минало на Земята и откритите от науката случаи, които остават без пояснение. Влогърът задълбочава изследванията си въру предишното и демонстрира, че макар софтуерния прогрес на човечеството, към момента не можем да дадем отговор на доста въпроси.

Кой се крие зад псевдонима на Папи Ханс? Константин Трендафилов (14.12.1990) прави същински възторг с първата си стихосбирка „ За кого се сещаш, когато се сещаш за някого? ”

Константин Трендафилов е известен с псевдонима си Папи Ханс. Той е криейтив шеф на една от най-големите рекламни организации у нас и стихотворец, както и се превъплащава в ролята на артист през последните няколко години. Папи Ханс (псевдоним на блогъра и стихотворец Константин Трендафилов) пусна последната си ария " 117 дни " и за броени дни тя завладя интернет. За една седмица има към половин милион гледания, а това за него е непредвиден триумф.

" Смених модела на работа и глезя на себе си и да демонстрирам какво усещам - пожертвам да е слушано от цяла България или от трима души. Хората, които слушат музика се нуждаят от нещо, което да ги допира. Моето персонално предписание е да ходя в противоположната на наклонността посока ", споделя той в изявление. За него ключът към безконечното благополучие е да се научиш да пускаш. " Работя по въпроса от доста години. Провалите и триумфите ми са пред милиони и ги изживявам доста, само че не научих да не ми пука. С нещата, които съм направил допирам хора, които одобрявам. Те са интелигентни, могат да вземат решения ", споделя артистът.

Plovdiv Plaza Mall ще ви чака на 24 септември от 17 часа пред лед екрана в компанията на обичания артист и известния Слави от The Clashers, където ще може да зададете и своите въпроси, които ви интересуват за обичания артист.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР