Citroen обяви, че сериозно обновената версия на многофункционалния пътнически превозвач

...
Citroen обяви, че сериозно обновената версия на многофункционалния пътнически превозвач
Коментари Харесай

Citroen Berlingo: Единствено и само електрическо

Citroen разгласи, че съществено обновената версия на многофункционалния пътнически транспортьор Berlingo ще се предлага само и единствено със 100% електрическо задвижване на територията на Европа, а на интернационалните, на които се предлага, ще може да бъде поръчано и дизелови BlueHDi с 90, 100 и 130 конски сили, и бензинови PureTech със 110 и 130 конски сили.

Новото e-Berlingo на Citroen е изпълнено с електромотор с мощ от 136 конски сили, а интегрираният на борда му LFP батериен модул е с приложим потенциал от 50 kWh. В съпоставяне с миналата 100% електрическа версия на модела, нова дава обещание нарастване от 20% в свободния пробег, като той към този момент може да доближи до 320 километра.

Допълнителен пробег при Citroen e-Berlingo може да бъде генериран и с помощта на интегрираната система на регенериране на спирачната и инерционната сила, която предлага работа в три режима, а за по-добрата успеваемост на задвижващата система спомага и бордовата термопомпа.

По отношение на зареждането, e-Berlingo идва общоприетоо с бордова система на 7.4 kW, само че може да бъде поръчано и с 11 kW, което дава обещание цялостен заряд за 5 часа. При съществуване на бърза зарядна инфраструктура (100 kW), батерията на електрическия автомобил може да бъде заредена от 0 до 80% за 30 минути.

Бъдещите притежатели на новото e-Berlingo могат да разчитат и на приложението за мобилен телефон e-ROUTES, което оказва помощ за планирането на пътуването и зареждането на батерията.

Наред с множеството промени в екстериорния и интериорния дизайн, Berlingo и e-Berlingo се отличават с нови предно табло и волан, нови материали и цветове, въвеждането в оборудването на емблематичните ергономични седалки Advanced Comfort, безжична интеграция за мобилен телефон посредством Apple CarPlay и Android Auto, спомагателен пакет Advanced Comfort XTR, както и нови решения за възстановяване на функционалността.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР