CITROEN обяви, че анонсираната от компанията през лятото на 2023

...
CITROEN обяви, че анонсираната от компанията през лятото на 2023
Коментари Харесай

Кемперът CITROEN HOLIDAYS идва през пролетта

CITROEN разгласи, че обявената от компанията през лятото на 2023 година кемпер самодейност ще бъде осъществена напролет на тази година със стартирането на продажбите на новата приключенска версия на SpaceTourer.

CITROEN HOLIDAYS, който ще може да бъде поръчван непосредствено през дилърската мрежа на френската марка, ще предложи на бъдещите си притежатели кухня, делима маса, модулен таван, развъртащи се предни седалки, опция за нощуване на до четири индивида, бордова инфо-комуникационна и мултимедийна система с 10-инчов екран, до 17 системи за повишение на сигурността и асистиране на ръководството, и други любопитни и хитроумни улеснения за едно вълнуващо преживяване.

От CITROEN споделят, че HOLIDAYS ще бъде отлична опция за един по-отговорен туризъм, концентриран районно и с главен акцент върху бюджета, като в това време приключенците ще могат да разчитат на огромен набор улеснения, включително и две отделения за спане с размери 1.15 метра на 1.9 метра и 1.20 метра на 1.95 метра.

Кухненското поделение на кемпера разполага с мивка, два газови котлона, ледник и сгъваема маса. На борда са интегрирани два контейнера за вода по 10 литра, както и спомагателен (25 литра), който е обвързван с душ, а от Citroen са планували също по този начин опция за поръчка на делима тоалетна, слънчева апаратура за тавана и други.

CITROEN HOLIDAYS ще бъде разполагаем в две съществени версии- BlueHDi 145 с 6-степенна ръчна предавателна кутия и BlueHDi 180 с 8-степенна автоматизирана.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР