Cinelibri e първият кино-литературен фестивал в България и тази година

...
Cinelibri e първият кино-литературен фестивал в България и тази година
Коментари Харесай

Kaufland България е партньор на кино-литературния фестивал Cinelibri

Cinelibri e първият кино-литературен фестивал в България и тази година ще се организира за шести следващ път от 18 октомври до 8 ноември. Под мотото " Възпитание на възприятията " фестивалната селекция ще показа вдъхновяващи кино акомодации по литературни творби. Организаторите ще поднесат определени шедьоври на публиката в градовете Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Габрово, Пловдив и София. Филмите ще бъдат налични и онлайн, през платформата на, като с това Cinelibri за първи път ще има национално покритие. Благодарение на това ценители от цялата страна ще могат да се насладят на фестивалната стратегия от комфорта на личния си дом.
Сред предаваните с поддръжката на „ Брей! “ български заглавия в програмата на Cinelibri са „ Тютюн “, „ Дзифт “, „ Снимка с Юки “, анимационният „ Пук! “, „ Малко шанс за по-късно “.
 Kaufland България получи две оценки от влиятелния конкурс „ Employer of Choice Awards ” Kaufland България получи две оценки от влиятелния конкурс „ Employer of Choice Awards ”
Kaufland България получи две влиятелни оценки в дебютното издание на състезанието „ Employer of Choice Awards ”. Компанията спеч...
Фестивалът ще излъчи и късометражния филм за историята на двама сърфисти, които през 2018 година осъществят фантазията си за първото у нас уиндсърф предизвикателство. То е с идеята „ Черно море, свободно от пластмаса “ и цели освен по нетрадиционен метод да притегли публичното внимание към казуса със замърсяването с пластмаса, само че и да способства за попълване на данните на учените за него. По време на плаването сърфистите са придружавани от морски биолози, които изследват проби морска вода, с цел да открият равнищата на непорочност, положението на морската екосистема и нейната биологична интензивност. Kaufland България става съидейник на експедицията в подтекста на своята.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР