Чувството на увереност в собственото тяло, в сексуалните умения и

...
Чувството на увереност в собственото тяло, в сексуалните умения и
Коментари Харесай

Богатият сексуален опит не ни прави по-добри в секса

Чувството на убеденост в личното тяло, в половите умения и опитът в половото минало може и да се отразяват върху сегашния съкровен живот.

Но резултатите от изследване, представено от Daily Star, демонстрират, че изобилието от предходни завоевания не прави сътрудниците богове на секса, най-малко това е мнението на дамите. Анкетата на онлайн услугата за полово диагностициране Dr.Ed е направена измежду 1000 европейци и американци.

Изводите на специалистите в изследването са, че представителите и на двата пола са склонни да мамят за броя на предходните си сътрудници, с концепцията, че "колкото повече е, толкоз по-добре за тях ".

Резултатите са посочили, че съгласно една трета от европейците и половината от американците колкото повече интимни сътрудници е имал човек, толкоз по-добър е в секса.

Европейките обаче очевидно не са съгласни с това мнение - 57% от тях считат, че половото минало не въздейства върху актуалното показване в леглото. Едва 35% от дамите считат, че броя на предходните сътрудници е от голяма важност за актуалните полови умения. 8% от дамите са на мнение, че предишните полови подвизи утежняват качеството на сегашния съкровен живот.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР