Чувствате ли се сякаш късметът често ви изневерява, а парите

...
Чувствате ли се сякаш късметът често ви изневерява, а парите
Коментари Харесай

Ето как лесно да привлечете ПАРИ и късмет в живота си

Чувствате ли се като че ли шансът постоянно ви изневерява, а парите бягат в противоположна посока? Има и такива моменти в живота, само че не би трябвало да се отчайвате, тъй като " няма да е все по този начин ".

Нуждаете се от помощници, които като че ли да ви заредят с позитивна сила и да ви стимулират да бъдете по-смели и уверено. Това са скъпоценните камъни. Те няма да създадат всичко вместо вас, несъмнено! Трябва да положите старания, само че могат да ви оказват помощ и да ви дават нужното преимущество. С верния метод и дейности, кристалите ще се трансфорат в инструмент и поддръжка за привличане на повече пари в живота ви.

Независимо от слагането на задачите - погасяване на заеми, увеличение на спестяванията или по-големи приходи, кристалите ще се трансфорат в помощен инструмент в този развой.

Какви кристали са ви нужни за привличане на благосъстояние?
Пирит
Пирит, прочут още като " златното на простаците ", е прочут с това, че може да притегля пари, както и това, което оценявате най-вече в живота си. Той задейства мъжката сила, която ни кара да се движим, оказва помощ ни да останем фокусирани и с лекост да усилваме силата на волята. Енергията на този камък способства за триумф във всяка област, обвързвана с финанси, и ви оказва помощ в действителност да постигнете фантазиите си.

Пирит разрешава на човек да стане по-амбициран и го подканва към по-усърдна работа и триумф. Медитацията с минерала ще ви обогати освен в дословния смисъл, само че и духовно. Неговата сила разсънва вътрешния боец.
Кварц
Прозрачният кварц е идеална база за програмиране на желанията. Той може да стане мощен съдружник по пътя към триумфа, благосъстояние и просперитета. Колкото по-дълго се употребява скъпоценният камък, толкоз повече информация ще натрупва и толкоз по-силно ще ускори вашите планове.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР