Чувствам се унижен, че ръководя ведомство, в което работи една

...
Чувствам се унижен, че ръководя ведомство, в което работи една
Коментари Харесай

Бойко Рашков се чувства унижен: Основите на МВР са в окаяно състояние

Чувствам се унизен, че управлявам ведомство, в което работи една служителка, която е от две години на работа и има подобен метод на живот, за какъвто виждаме в клипчето в последните часове.

Това сподели в предаването " Въпросите " по ТВ1 министърът на вътрешните работи в оставка Бойко Рашков, визирайки жената-полицай от четвърто районно ръководство на Министерство на вътрешните работи в София, която е обвинена, че е пособия на провокиралия тежката злополука в столицата Георги Семерджиев да избегне задържането.

" Основите на Министерство на вътрешните работи са в окаяно положение бих споделил. В Министерство на вътрешните работи има положителни, отлични бих споделил чиновници, които демонстрират, че могат да работят. Майстори са на специалността си, само че на фона на сходна информация ", уточни още Рашков. Според него цялата история към Семерджиев е унизителна за доста чиновници на Министерство на вътрешните работи и управлението на министерството.

Рашков се закани, че ще бъде направена подробна инспекция на всички обстоятелства към Семерджиев, в това число това, че е спиран 70-80 пъти от органите на КАТ за 16 години и по отношение на него нищо не е подхванато, макар, че във всички тези случаи той е карал без брошура.

" Промяната не може да се провокира единствено с присъединяване на министъра на вътрешните работи. Тя изисква взаимни старания, с цел да скъсаме с това, което се е случвало до преди година-две. Тази безнравственост, която заварих, тя не се случва за година две ", сподели още министърът на вътрешните работи в оставка.

" Връщам се в университета. Аз съм доцент в Университета за национално и международно стопанство, какъвто съм бил и допреди назначението ми за министър на вътрешните работи. Нека никой не се тормози за моето на следващия ден. То ще е може би по-добро от моето през днешния ден ", сподели Рашков в отговор на въпрос какво следва за него след възможното разформироване на държавното управление и нови избори.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР