Чувствам се сравнително добре. Нямаме логично обяснение как един звуков

...
Чувствам се сравнително добре. Нямаме логично обяснение как един звуков
Коментари Харесай

Помляният Пламент с подробности за зверството на Шалтера

Чувствам се относително добре. Нямаме разумно пояснение по какъв начин един звуков сигнал да докара до сходно нещо. Единственото ми пояснение е, че тези хора се усещат над закона.

Това съобщи в ефира на Нова телевизия пребитият Пламен Михов от Алтер Аксанов прочут като Шалтера.

"Той направи няколко опита да ме избута от пътя. Видях,че вади огнестрелно оръжие и създадени няколко изстрела. Много се уплаших. Принуди ме да спра като ме избутваше от пътя и нанесе жесток побой над мен ", описа още Михов.

"По работа пътувах, практикувам планиране - строителен инженер съм. Имам строшен нос, натъртвания по гърдите, голям брой удари, както и психическите контузии.

До момента на срещата ни не знаех за този човек. После разбрахме, че е престъпно проявен. Изпитвам боязън за моето семейство. Два дни преди този случай разбрахме, че брачната половинка ми е бременна.

То ускори моята нерешителност, тъй като би трябвало да се грижа за моето семейство и пробвах да се защитя ", описа още пребитият мъж.

"Трябва да се борим и този човек би трябвало да разбере, че законите у нас не са мит и би трябвало да ги съблюдава. Не сме търсили и не сме желали сходна борба с сходни хора.

Ще се борим тези хора да получат това, което заслужават. Вярвам, че справедливостта ще спечелва. Майка съм и скърбя, че синът му е бил очевидец на това нещо, уповавам се да види неприятният образец и да не го последва ", сподели още Илияна Кръстева, брачна половинка на пострадалият.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР