Чувствам се ритната втори път. Казвала съм го много пъти,

...
Чувствам се ритната втори път. Казвала съм го много пъти,
Коментари Харесай

Камериерката, пребита от швед: Чувствам се ритната втори път

" Чувствам се ритната повторно. Казвала съм го доста пъти, същинското отмъщение е в паричното обезщетение и ще го диря " - С тези думи Дияна Петкова-камериерката, която получи ритик в главата от шведски екскурзиант във фоайто на хотел в Слънчев бряг, разяснява в ефира на Нова телевизия решението на Районния съд в Несебър, който през вчерашния ден наложи санкция от 4 500 лв. на чужденеца.

Камериерката, ударена от швед: За мен същинското отмъщение е паричното обезщетение (ВИДЕО)

Припомняме, че с решение на районните магистрати нападателят - Ралф Сунгер /на 53 г./ бе освободен от наказателна отговорност за закононарушението и му бе наложена единствено административна глоба.

Дияна не крие разочарованието си от правосъдното решение. “ Знам каква е обстановката в България. Трагична е. Не може да имаме вяра на правосъдната система и на държавните институции “, разяснява тя.

Старт на делото " Сундберг ": Шведът отново се разкайва в съда

" Малката ми щерка беше уверена, че ще има правораздаване, само че извънредно се разочарова “, добави Петкова.

" Работя и изкарвам пари по почтен път ", съобщи камериерката.  Искам да употребявам ефира ви да потърся работа. На мен ми харесва да съм камериерка и бих почнала още веднъж такава работа. Така че в случай че някой желае дано се свърже с мен и да ме наеме ", сподели тя. 
  По тематиката Нападнатата от шведски екскурзиант камериерка: Изрита ме като футболна топкаПуснаха скрито от ареста шведа, който ритна камериерка Къде се настани шведът, изритал камериерка в Слънчев бряг (СНИМКИ/ВИДЕО)
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР