Чувствам се прекрасно в Германия и всичко върви добре този

...
Чувствам се прекрасно в Германия и всичко върви добре този
Коментари Харесай

Наш баскетболен талант: Пожелавам на Академик да стане шампи...

Чувствам се прелестно в Германия и всичко върви добре този сезон, сподели в изявление за MaxSport2 най-талантливият баскетболист от школата на Академик Пловдив Симеон Димитров.

Роденият през 2004 година баскетболист се завърна в България по коледните празници и откри време да гледа мача на Академик Пловдив с черноморец в зала мощ.

Димитров, който е единият от двамата българи в немския Рациофхарм Улм (б.р другият е Стефан Михайлов), играе м отбора до 19 години Ето какво показа талантивият юноша:

" Имаме тренировки, мачове и всичко върви по проект. Със сигурност към този момент се усещам като един от локалните. Треньорите разчитат на мен и съм един от главните играчи в тима. Наистина се усещам добре там. Много усъвършенствах играта си с топка и мисля, че започнах да разбирам по-добре баскетбола. В първите една две години ми беше мъчно, само че в този момент към този момент ми е по-лесно. "

Симеон си пожела шанс в бъдеще и добави: " Сега ми следва да взема значимо решение дали да преподпиша или да продължа кариерата си другаде. Тъй като тук има и дублиращ мъжки тим, който също е на високо равнище, мисля, че имам накъде да се развъртвам. Пожелавам на Академик Пловдив някой ден да завоюва шампионската купа на страната ", приключи с благопожелание изявлението си младият баскетболист.
Свързани вести Черноморец продължава да е препъни камък за Академик в НБЛ Академик с втора загуба за два дни, този път в Плевен
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР