Чувствам се облекчен. Дълго ни повтаряха, че ние сме никои,

...
Чувствам се облекчен. Дълго ни повтаряха, че ние сме никои,
Коментари Харесай

Николай Радулов за ИТН: Дълго време ни повтаряха, че депутатите сме нищо -

Чувствам се омекотен. Дълго ни повтаряха, че ние сме никои, че ще гласуваме, както ни се разпореди. Това е доста унизително за нас, съобщи депутатът Николай Радулов, който през вчерашния ден напусна Има Такъв Народ, по Нова тв.

Имаме лидерска партия с водач, който не познаваме. Но от негово име ни се споделя какво да вършим. При всеки опит да разбираем, че сме народни представители и хората са ни избрали, ни се споделя, че сме нищо и Слави Трифонов ни е вкарал в Народното събрание. Хората ми споделяха, че не желаят да гласоподават за Трифонов, само че ще гласоподават за мен, сподели още Радулов.

„ В предишното Народно събрание Тошко Йорданов го сподели право в лицето на Ива Митева, която тогава беше ръководител на Народно събрание. Тя го попита дали няма да ни остави да вземаме решения, тъй като единствено от горната страна ни се спускат нещата. Той сподели: „ Вие сте нищо. Слави ще взима решенията и ще ви споделя какво да вършиме ”, продължи Радулов. 

По думите му той е участвал, " когато Радостин говореше с Христинка и не чух нищо мутренско ". Той просто я увещаваше да поговорят, тъй като тя беше покровител да излезем от ПГ. Не знам какво се е случило ”, съобщи Радулов.

И посочи, че в началото искащите да изоставен парламентарната група на Има Такъв Народ са били 10.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР