Чувствам се добре. Тук е тихо, спокойно, мирно, няма бомбардировки.

...
Чувствам се добре. Тук е тихо, спокойно, мирно, няма бомбардировки.
Коментари Харесай

Евакуиралият се от Харков проф. Станчев: Всеки един олигарх в Украйна е свързан с Русия

Чувствам се добре. Тук е безшумно, умерено, спокойно, няма бомбардировки. Страшно е да се събуждаш измежду нощ от бомбардировки, аз едвам през вчерашния ден се разсъниха в 6 сутринта, преди се будех в 3. Това описа в " Денят стартира " проф. Михаил Станчев от Харков, който съумя да се изтегля след бомбардировките в града.

Вчера дойде фамилията на кмета на Харков и аз им помогнах да се настанят тук. Сърцето още ме боли и ще ме боли дълго, тъй като това, което продължава в Украйна е извънредно, призна проф. Станчев.

Светът изпусна явлението Путин още от 2000 година Възприеха го като нов водач на Русия, с който може да има разговор.

Изпуснахме времето още от 2008 година от неговата тирада в Минск за войната в Грузия, никой не намерения, че това е началото на една инвазия, естествено, изпуснато е и времето от 2014 година, добави проф. Станчев.

Относно президентът на Украйна Володимир Зеленски, проф. Станчев съобщи, че украинците през цялото време са го възприемали като един добър актьор, карикатурист, който съумява да подлага на критика политиците. Най-успешният план на Зеленски е бил сериалът " Слуга на народа ", след което той влиза и в политиката.

Според проф. Станчев, това, което се сменя в Украйна, са олигарсите, които разграбват страната през годините по този начин, както съветските.

var width = window.innerWidth || document.documentElement.clientWidth || document.body.clientWidth; window.googletag = window.googletag || {cmd: []}; googletag.cmd.push(function() { googletag.defineSlot(`/401112551/m.fakti_post_2`, [[728, 90], [300, 100], [660, 250], [750, 200], [336, 280], [300, 250], [320, 50], [600, 250], [300, 600], [300, 75], [320, 100], [750, 300]], `div-gpt-ad-1646992589137-0`).addService(googletag.pubads()); googletag.pubads().enableSingleRequest(); googletag.pubads().collapseEmptyDivs(); googletag.enableServices(); }); googletag.cmd.push(function() { googletag.display(`div-gpt-ad-1646992589137-0`); });

Всеки един олигарх в Украйна е обвързван с Русия. Те са кумове и не знам още какви..., добави професорът.

Майданът по времето на Янукович е резултатът от това, че политиците се отхвърлиха от напъните за влизане в Европейски Съюз. Там бяха и мои студенти, изясни проф. Станчев.

Това в този момент ми припомня Хитлер, който споделя, че ще ни освободи от болшевизма, по тази причина ми припомня Путин, добави професорът.

Путин съумя да направи украинците още по украинци, а това е сериозен знак, акцентира проф. Михаил Станчев.

Харков беше грубо бомбардиран и аз мисля, че това е отмъщението на Путин, че през 2014 година отказахме да се разгласи Харковска национална република, счита професорът.

700 жилищни блока са унищожени, добави той. Засега нямам информация какво се случва с жилището ми, не знам дали ще мога да се върна, изясни преподавателят.

Моят живот се промени тотално. Надеждите за умерено бъдеще, всичко... Все отново, като историк, анализирайки нещата, се надявам, че Русия световно няма да завоюва, сподели в умозаключение проф. Станчев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР