Чувствах се добре на корта. Играх солидно и контролирах нещата

...
Чувствах се добре на корта. Играх солидно и контролирах нещата
Коментари Харесай

Гришо след успеха: Срещу Вавринка никога не е лесно

„ Чувствах се добре на корта. Играх солидно и направлявах нещата за сет и половина, само че по-късно му разреших да се върне в мача. “

Това сподели Григор Димитров, откакто победи Стан Вавринка и се класира за третия кръг на шампионата по тенис на клей от сериите " Мастърс " в италианската столица Рим с награден фонд 8,64 милиона евро.

Поставеният под номер 6 българин надви над трикратния първенец в шампионатите от Големия шлем Стан Вавринка (Швейцария) с 6:4, 7:6(3).

„ Стан заигра по-добре във втория сет, стартира да удря по-чисто топката. Но аз позволих някои неточности и му разреших да стопи задатъка ми “, уточни Димитров.

„ В последна сметка съм удовлетворен, че съумях да затвори мача в два сета, тъй като против него в никакъв случай не е елементарно. Имали сме много мачове един против различен и знаех какво да чакам. Днес разликата беше доста дребна “, добави Гришо след дуела и разяснява жребия, който му отреди възможен противник в третия кръг Новак Джокович:

„ Аз одобрявам тези мачове. В тура съм отдавна. Чувствам се удобно да играя против тези момчета. Знам, че нямам най-хубавата статистика против Джокович, само че това е тест да видя къде се намирам аз. Харесвам възможностите си. “
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР