"Чувствах, че ще стана агресивен и напуснах грозната гледка” Не

...
"Чувствах, че ще стана агресивен и напуснах грозната гледка” Не
Коментари Харесай

Авторът на клипа от болницата във Враца: Не съм медик, за да се намеся, а не мога да се бия с лекарите

"Чувствах, че ще стана нападателен и напуснах грозната гледка”

Не съм доктор, с цел да оказа помощ или гамен, с цел да направя скандал. Така пред Българска национална телевизия създателят на клипа Иван Илиев разяснява отрицателни мнения против него, че е снимал 44-годишната жена, която умря в болничното заведение във Враца в неделя, само че не се е намесил.
 
“Аз в действителност бях покъртен от такив коментрари под обявата ми и съм дал отговор съответно - нито съм доктор, нито гамен. Не мога да се удрям с докторите. Чувствах, че ще стана нападателен и напуснах грозната панорама ”, добави той.
 
Жената умря в болничното заведение във Враца в неделя, откакто е чакала повече от 30 минути пред незабавното поделение.
 
На 30 януари вечерта, към 23.00 часа, мъж я е докарал с персонален автомобил до МБАЛ "Христо Ботев ". Иван Илиев, който също чака пред отделението, снима протичащото се с телефона си.
 
Пред Нова телевизия брачният партньор на умрялата жена изясни, че е видял клипа скоро. 
 
“По-добре е, че са ни снимали, тъй като никой нямаше да повярва по какъв начин умират хората в Спешното за една персонална карта и едно ЕГН ”, уточни Николай Витанов.
 
Той показа, че от регистратурата са желали персоналната карта на жена му, само че той не е могъл да я открие в началото. 
 
“От тел. 112 ми споделиха не мога ли самичък да я закарам до болничното заведение. Тя продължаваше да се утежнява с дишането ”, добави той.
 
Източник: eurocom.bg
 
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР