ЧУВАТЕ ЛИ "Мълчанието на...мисирките"?Преди обяд БОЕЦ съобщихме, че по наш

...
ЧУВАТЕ ЛИ "Мълчанието на...мисирките"?Преди обяд БОЕЦ съобщихме, че по наш
Коментари Харесай

ЧУВАТЕ ЛИ Мълчанието на...мисирките?

ЧУВАТЕ ЛИ "Мълчанието на...мисирките "?

Преди обяд БОЕЦ съобщихме, че по наш е формирана инспекция, която към този момент е импортирана в Специализираната прокуратура. Информацията потвърдихме посредством източници в Министерство на вътрешните работи и СП. Съобщихме, че по закон следва искане за събаряне на имунитета на Пеевски и формиране на досъдебно произвеждане против него.

Това е доста значим пробив. Пеевски е въплъщение на модела КОЙ, корупция и задкулисие. Наложените му наказания по закона Магнитски са потвЪрждение за това. Пеевски е и ментора и стопанин на Гешев и прокуратурата. Докато Гешев стои на своят пост и Пеевски е недостижим всеки опит за битка с корупцията и правдивост е жертван.

И с изключение на шепа самостоятелни уеб сайтове (обичайните заподозрени) и телевизия Евроком, нито една "национална медия " не разгласява, или разяснява това събитие от извънредно публично значение - най-важният знак за смяна. Мълчат мисирките, като гербаджия на разпит в ДАНС. Мълчат и се ослушват мисирките, чакат господаря да спусне опорките. Мълчи и Кошлуков и Българска национална телевизия, та по какъв начин другояче, нали Пеевски по тази причина назначи Кошлуков! Мълчат и всички свински гнусомети. Представям си какво щяха да бълват, в случай че против мен имаше формирана инспекция!

Неуважаеми мисирки, мисирковци, теляци, блюдолизци и слугинаж, вашето безмълвие е най-силното доказателство, че този сигнал на БОЕЦ е удар в сърцето на мафията и хората на които служите. Вашето безмълвие е симптом за вашата и тяхната бепомощност. Вашето безмълвие е и проявяване на вашата подлост, страхове и бегръбначност. Вашето безмълвие е толкоз оглушително, че слушам през него неистовото квичене и грухтене на господарите ви.

Пеевски си отпътува дружно с Гешев и Борисов. А вие, мисири, мисирки, мисирковци и мисирченца ще останета със срама, позора и мълчанието си. И ще отговаряте солидарно с вашите господари за осъществените закононарушения. Може да отразявате от вътрешната страна свижданиятя им в ареста. Вие не сте нито публицисти, нито медии. Като мутрите, които нападнаха мен и жена ми и в продължение на три дни издевателстваха над нас и ни тормозеха. И получиха заслуженото. Така, както прокуратурата сега не е орган на правосъдната власт, а мутренска пералня и бухалка. Така и вие сте обслужващ личен състав и мегафон в който плюят Пеевски, Борисов, Доган, Цацаров, Гешев, с цел да надвикат Истината!

Респект към всички самостоятелни публицисти и медии и поздравления за бойците за упоритостта и последователността.

Отстраняване, съд и затвор за Пеевски, Гешев, Цацаров, Борисов и котерията им.

Битката продължава!

БОЕЦ
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР