„Чуваше се как се казваше от различните парламентарни групи „Сега

...
„Чуваше се как се казваше от различните парламентарни групи „Сега
Коментари Харесай

Премиерът в оставка за президента Радев, Борисов, Слави Трифонов, Ахмед Доган

„ Чуваше се по какъв начин се споделяше от другите парламентарни групи „ Сега натиснете „ да”, „ в този момент натиснете „ не”. Борисов беше наредил цялото ГЕРБ. Той през днешния ден сподели „ 59 индивида ви давам”. Като едни овце. Не ги питал какво мислят. Тези 59 всички са подвластни от един човек, който не е в Народното събрание. На Има Такъв Народ - индивидът, който излиза в тъмната стая, с голата глава и приказва като някаква икона на злото. Делян Пеевски, който се появи единствено и само, с цел да натисне „ не”. Мисля, че индивидът, който продължава да стои откъм гърба е Ахмед Доган. Там също имаха ясно нареждане”, добави министър-председателят.

„ Добрата вест е, че през днешния ден имаше един народен представител от „ Възраждане”, който взе независимо решение да не се появи през днешния ден – това е пловдивската депутатка Елена Гунчева. През тези 6 месеца искахме да преборим корупционния модел и да отстояваме българските, а не непознати ползи. Мисля, че тук се прокрадна съветският интерес – през „ Възраждане”, разяснява още Петков.

„ Хората, които „ бяха дали обещание да изтръгнат ГЕРБ от ИТН”, през днешния ден натиснаха бутоните. Това, което наподобява като неестествена коалиция, е обединението на задкулисието”, е мнението му.

Относно президента, Петков сподели: „ Много харесвах Радев предходната година, тъй като ми се стори, че желае да отвоюва България от задкулисието. Но в последните седмици не го разбирам”, показа той.

Петков се обърна към Слави Трифонов с думите: „ Ти си история, повече в никакъв случай няма да имаш опция да направиш политически план и да излъжеш толкоз доста хора. Довиждане!”.

За водача на ГЕРБ Бойко Борисов, министър председателят сподели: „ Греховете, които имаш, кражбите, които си направил, ще те настигнат. Не може доста време да продължаваш да играеш тази игра. Ако през днешния ден се чувстваш по-комфортно, това е временно”.

„ Вие сте там от 30 години. Този път има една голяма мощ – Политическа партия, Демократична България – те не са подготвени да създадат договорка с вас. Този път вие няма да сте фактор”, посочи той за Делян Пеевски и Ахмед Доган.

Петков беше безапелационен, че „ Продължаваме Промяната” в никакъв случай няма да направи договорка с тези хора. „ Ние сме тук за дългата игра и ще се борим, до момента в който отстоим самостоятелния парламент, в които законността е тази, която определя”.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР