Чували сте истории затова как децата страдат най-много, когато техните

...
Чували сте истории затова как децата страдат най-много, когато техните
Коментари Харесай

Майка и син изчезват, но две години по-късно полицаи ги откриват на доста необичайно място

Чували сте истории по тази причина по какъв начин децата страдат най-вече, когато техните родители се развеждат. Със сигурност обаче не сте чували толкоз ужасна история след разлъка сред двата родители и кой би трябвало да вземе детето.

Майкъл Чекевдия и Шанън Уилфон са разведени през 2007г. Започва борба, при кой да остане техният 4-годишен наследник Ричард. Майката твърди, че бащата вреди на своя наследник в съда, само че все пак на Чекевдия е разрешено да се грижи за дребния Ричард, написа kakvo.bg.

Неудовлетворена от решението на съда, Уилфон взела нещата в лични ръце и избягала от вкъщи си дружно с Ричард. Майкъл Чекевдия незабавно подава недоволство в полицията, тъй като той се опасява, че в никакъв случай повече няма да види детето си.

Две години обаче Ричард и Шанън са в неопределеност, макар напъните на полицията. Полицията претърсва и дома на бабата на Ричард, която е майка на Шанън Уилфон, само че органите на реда не откриват нищо.

През 2009г. арбитър по делото кара полицията да се върне назад в дома на Даяна Добс, бабата на Ричард и още веднъж да претърсят жилището. След деликатно претършуване обаче те откриват нещо ненадейно. Намират подправена стая.

В стаята, която не е била по никакъв начин огромна намират Шанън и Ричард сгушени един в различен. Те били живи, само че Ричард изглеждал по подобен метод, че най-вероятно не е виждал светлина през тези две години. Вече 6-годишният Ричард бил много бледен и получава незабавна здравна помощ.

" Оставихме го да излезе и да влезе в автомобила, само че той заобиколи, тъй като не беше излизал на вън цели две години ", разкри сержант Стан Дигс пред ABC News. " В реалност това беше извънредно трагично. "

Установено е, че в дома на Добс има затворени прозорци, а на Ричард не е даден никакъв контакт с който и да е било. Той е държан две години в къщата. Ричард е изпратен да се лукава и е върнат на татко си, а майка му и баба му бяха задържани.

Уилфон и Добс признават за обвиняванията, повдигнати против тях в съда през 2011 година, само че Уилфон прекарва единствено месец в пандиза, до момента в който Добс прекарвал едвам 12 дни. Двете заплащат санкция, а Уилфон е наказана на двегодишна пробация.

Уилфон продължава да твърди, че Чекевдия влия зле на Ричард. Бащата се подлага на полиграфически тест, който изрично опровергава мнението на някогашната му брачна половинка.

Ричард към този момент води естествен живот, а татко му го записва на плуване, като той става все по-добър.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР