Чували сте, че не е хубаво да мием косата си

...
Чували сте, че не е хубаво да мием косата си
Коментари Харесай

Пет лесни рецепти за приготвяне на сух шампоан у дома

Чували сте, че не е хубаво да мием косата си прекомерно постоянно, тъй като я изсушаваме. Добре, само че какво да вършат дамите, на които не може да им се размине с едно миене на косата в седмицата? Скалпът, който се омазнява бързо, е същинска скука, само че тук на помощ идва сухият шампоан.

Той може да бъде незаменимо богатство, тъй като резервира косата ви свежа за по-дълго време като всмуква непотребното омазняване, без да го отстрани изцяло, карайки косата ви да наподобява като бухнала плява. 

Не е нужно да отскачате до магазина, с цел да търсите изсъхнал шампоан под формата на флакони или пудри. Просто погледнете в кухненския ви долап. Ще се изненадате, че някои съставки, които използваме всекидневно в семейството, в действителност са даже по-ефективни от марковите сухи шампоани. Да не приказваме, че това би ви икономисало пари и използването на нездравословни съставки с незнаен генезис. Всичко може да забъркате сами върху кухненския плот!

Ако към този момент нямате някоя от тези съставки вкъщи, може да си я набавите в насипен или пакетиран тип от някой от магазините за био артикули. 

В галерията може да намерите пет хрумвания за изсъхнал шампоан, подготвен вкъщи, според от цвета на косата ви.  
 5 домашни предписания за изсъхнал шампоан съгласно цвета на косата ви  5 домашни предписания за изсъхнал шампоан съгласно цвета на косата ви  5 домашни предписания за изсъхнал шампоан съгласно цвета на косата ви  5 домашни предписания за изсъхнал шампоан съгласно цвета на косата ви
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР