Чували сме какви ли не определения за Първата дама на

...
Чували сме какви ли не определения за Първата дама на
Коментари Харесай

Мелания Тръмп, решенията й и с какво се различава от останалите Първи дами

Чували сме какви ли не избрания за Първата дама на Съединени американски щати, само че най-често тя е определяна като една тайнственост. Мелания Тръмп приказва малко и рядко, усмихва се потайно и не ни разрешава да разберем истината за връзките сред нея и брачна половинка й.

Последната книга, отдадена на Първата дама, се пробва да хвърли малко повече изясненост върху нейната персона. Според Free, Melania: The Unauthorised Biography, Мелания е в действителност неповторима и по нищо не наподобява на предходните съпруги на американски президенти.

Първите дами постоянно са съдени и са им поставяни оценки по отношение на построения обществен облик и без даже една среща онлайн.

Още от началото на мандата на Доналд Тръмп стана ясно, че брачната половинка му не желае да губи своята еднаквост и самостоятелност и да се трансформира в това, което хората считат, че би трябвало да бъде.

Мелания не се трансформира в сянка на брачна половинка си и е до него единствено когато в действителност се постанова. Тя също по този начин си е извоювала и пази свободата си да разгласява в обществените мрежи без да желае утвърждението на Тръмп, като от време на време постовете й даже са съпротива на неговите, написа Express.

Госпожа Тръмп има навика и да употребява лични, а не държавни коли, както и да анулира пътувания с президента в последния миг, в случай че да вземем за пример малко преди този момент се появят клюки за негова възможна невярност. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР