Чували ли сте за Sexting (секстинг)? Той вече официално е

...
Чували ли сте за Sexting (секстинг)? Той вече официално е
Коментари Харесай

11 идеи за секси съобщения, с които да възбудите половинката до полуда

Чували ли сте за Sexting (секстинг)? Той към този момент публично е приет от сексолозите. Това е умеенето да пращаш мръснишки послания, с които да възбудиш половинката до лудост, разясняват те.

В днешно време, когато хората не пускат телефона от ръцете си, известията (в която и да било обществена медия или общоприетите СМС-и) също се трансфораха във значима част от живота на всяка двойка.

„ Сексингът не е единствено флирт. Това е метод за основаване на горещо полово напрежение в половинката “, споделя сексологът и психологът Кейт Мойл и добавя: „ Това е метод да се опознаете по-добре, да задълбочите връзките си и да ги извършите още по-интимни и горещи. “

Секстингът също е превъзходен метод да увеличите желанието и упованието на половинката за среща. Освен това е и натурален афродизиак. Мръснишките известия са идеална въведения към същинския сексуален акт, само че също така подтикват въображението и усъвършенстват цялостното качество на секса. В допълнение те разрешават да повишите качеството на ежедневната връзка с половинката, а и основават чувство за радостно неспокойствие в отсрещната страна, даже когато сте разграничени.

От jenata.blitz.bg показват лист от 11 секс известия, които умерено може да напишете на половинката и да си гарантирате, че ще побъркате отсрещната страна от възбуденост.
Правила за секстинг
1. Мръснишките известия отключват въображението на сътрудник. Затова умерено измежду нощ може да изпратите на половинката (ако не спите заедно) следното известие:

var width = window.innerWidth || document.documentElement.clientWidth || document.body.clientWidth; window.googletag = window.googletag || {cmd: []}; googletag.cmd.push(function() { googletag.defineSlot(`/401112551/m.fakti_post_2`, [[728, 90], [300, 100], [660, 250], [750, 200], [336, 280], [300, 250], [320, 50], [600, 250], [300, 600], [300, 75], [320, 100], [750, 300]], `div-gpt-ad-1646992589137-0`).addService(googletag.pubads()); googletag.pubads().enableSingleRequest(); googletag.pubads().collapseEmptyDivs(); googletag.enableServices(); }); googletag.cmd.push(function() { googletag.display(`div-gpt-ad-1646992589137-0`); });

„ Имах един доста парещ сън и ти беше в него. Искаш ли да ти опиша или щом се забележим да ти покажа? “.

Друга алтернатива е „ Ако бях в леглото ти сега, какво би желал да върша с теб? “.

Но незабавно можете да продължите със следните известия: „ Искам да те докосна! Искаш ли да знаеш какво мисля сега? “.

В краен случай това също е уместно: „ И през днешния ден нося нови бикини. Искаш ли да ги видиш на фотография или онлайн? “.

2. След замяна на смешки и подобаващи емотиконки можете да преминете към по-дълбоки въпроси от сорта на:

„ Каква полова фикция постоянно си имал, само че не си направил? “ или „ Какво мислиш за секс играчките? “;

„ Каква полова поза постоянно си желал да опиташ? “;

„ Ако можеше да правиш секс на всички места, с изключение на в спалнята, къде би го направил? “;

„ Какво те възбужда повече от всичко? “.

3. Примамването на сътрудник в спалнята ви също е част от секстинга, по-скоро е като флирт. Той реализира същите цели като предходните въпроси - да разсъни вълнението и упованието в половинката.

И тук имате опция да разгърнете въображението си на макс. Ето някои варианти:

„ Моето легло се усеща доста самотно без теб! Искаш ли да легнеш в него допустимо най-скоро? “ или пък „ Току-що взех душ, само че настроението ми още веднъж е мръсно “.

Обмяната на такива известия в действителност може да сътвори несъмнено съществено полово въодушевление. В последна сметка сексът и флиртът се основават най-вече на играта.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР