Чували ли сте за Фестивала в Жеравна?! Предполагам сте чували,

...
Чували ли сте за Фестивала в Жеравна?! Предполагам сте чували,
Коментари Харесай

СХЕМАТА „Жеравна“ и участието на ШУТ-патрЕотите във фестивала!

Чували ли сте за Фестивала в Жеравна?! Предполагам сте чували, само че когато през вчерашния ден мой другар ми звънна и ми описа за фрапиращите цени на този по този начин наименуван фестивал на Народната носия, доста ми се прииска да узная кой седи зад цялата тази организация и кой прибира едни, може би към един милион, лв. чисти, за към три дни.

Патриотизма е хубаво нещо, да съхраняваш традициите също, само че да го правиш за пари на гърба на хората в България, не е Хубаво!

И по този начин звънна ми другар и ме пита:

- Знаеш ли какво се случва на Жеравна?

Отговарям:

- Естествено, че знам Фестивал на Народната Носия.

И той като стартира:

- Явно, нищо не знаеш. Първо входа, да влезеш на една поляна е 25 лв. на човек и 10 лв. за дете. После паркинга е 10 лв. на кола за ден, цялостно е със сергии на които цените не си ги виждал и в Швейцария. Пърленка коства 10 лв., бутилка вода 3 лв., кебапче 3 лв. и така нататък, а още по фрапиращото е, че всички сергии, с цел да бъдат там, не заплащат наем на община Котел, а на някаква компания уредник.

Това беше задоволително да ме стимулира да стартира да дълбая и компанията уредник се оказа “ Фест Продакшън “ ЕООД основана особено за случая на 05.07.2017 година със притежател лицето Елена Иванова Андерсон, обвързвана с безчет компании ползвам линк за по любопитните:

https://tr.bivol.bg

И още по фрапиращото в тази ситуация е, че е обвързвана и с доста Неправителствени организации – та несъмнено доближени до властта през последните 10 години. Пак ползвам линк, в който нашата героиня е на всички места записаната със дребен шрифт:

https://www.ngobg.info/bg/search.html…



Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР