Чували ли сте някога за енергийната сила на кестените? Днес

...
Чували ли сте някога за енергийната сила на кестените? Днес
Коментари Харесай

Защо е толкова ВАЖНО да носим кестени в джоба си

Чували ли сте в миналото за енергийната мощ на кестените? Днес ще ви разкажем за какво е значимо да носите няколко кестена в джоба си и по какъв начин това ще рефлектира върху самите вас.
Какво се случва, когато сложим кестени в джоба си?
Достатъчно е да пъхнете 1-2 кестена в джоба си, с цел да извлечете най-много изгодите от тях. Много е значимо обаче всяка есен да се заменят с нови такива.

Истината е, че кестените са батерии на слънчевата сила. Колкото и необикновено да звучи, това е самият факт.

Носейки ги в себе си, те ще ви отдават сила и живот с непрекъснатото си излъчване. Това ще продължи през цялата година и по тази причина на есен би трябвало да ги замените с нови.
Какво можем да лекуваме с конски кестени и ракия
Кестените са една от най-харесваните есенни ядки. Когато ги изпечем вкъщи, цялото помещение ухае необикновено. Те са освен вкусни, само че...
Прочети повече
Следващия път, в който се разхождате в парка и наблюдавате по какъв начин земята е отрупана с кестени, вместо да ги побутвате с крайник, наведете се и бързо грабнете няколко лъскави кафяви топчета, които да сложите в джоба си.

Може от време на време да ги стискате в ръцете си. Няколко секунди са изцяло задоволителни, с цел да уплътнят енергийното ви поле и да ви предпазят от неприятно енергийно въздействие.

Много национални лечители настояват, че точно кестените са способни да ни предпазят от редица здравословни болести, както и да подобрят положението на болните стави. Те въздействат добре и на нервната система на човек.

Единственото, изискващо се от вас, е да сложите няколко кестена в джоба си. Резултатите сигурно няма да закъснеят. Опитайте и вижте дали в действителност работи!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР