Чували ли сте израза Роди ме мамо с късмет и

...
Чували ли сте израза Роди ме мамо с късмет и
Коментари Харесай

3-те зодии, които са родени с късмет

Чували ли сте израза " Роди ме мамо с шанс и ме хвърли за боклук! "?!
Има 3 зодии, които го въплъщават. Вижте дали сте един/една от тях.
Близнаци
Щастието на този зодиакален знак постоянно е с него в живота и рядко го напуща. Благодарение на социалността си, те елементарно намират метод към хората.
Умело обвързани с връзки, парите минават от живота в ръцете им. Ако някой от зодия Близнаци реши да играе лотария, той постоянно е печеливш. Въпреки че играят извънредно рядко, защото се опасяват от загуба, те в никакъв случай не губят. В любовта шансът е отново на страната на Близнаците. Те са решителни, интелигентни и фокусирани.
Скорпион
Въпреки че този знак на зодиака от време на време си мисли, че е трагичен, ориста постоянно дава опция да забогатее. Всяка
лотария е печеливша лотария. Скорпионите вървят в крайник с шанса си, постоянно имат пари, рядко нямат финансиране. Те знаят по какъв начин да ги харчат и да реализират огромни висоти в кариерата си, в любовта.
Стрелец
Един от най-успешните знаци на зодиака, чиито стремежи, като че ли с магическа пръчка, незабавно се извършват. Те са умни, привлекателни, забавни персони, постоянно се стремят да наподобяват съвършено.
Стрелците постоянно имат шанс в
лотарията, знаят по какъв начин да харчат пари и по какъв начин да спестят пари. Умни, забавни персони, които ориста просто обожава. Късметът оказва помощ освен в лотарийните билети, само че и в здравето, в решаването на разнообразни житейски проблеми.
Източник: " "

Още от ЛЮБОПИТНО:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР