Чувал съм мъже, че искат интелигентна жена в живота си!

...
Чувал съм мъже, че искат интелигентна жена в живота си!
Коментари Харесай

Габриел Гарсия Маркес: Интелигентната жена знае, че нейната стойност не се крие във външния ѝ вид

„ Чувал съм мъже, че желаят умна жена в живота си! Бих ви насърчил да помислите над това. Умните дами взимат решения сами, имат лични стремежи и слагат предели. Никога няма да бъдете в центъра на живота им, тъй като той се върти единствено към тях.

Една умна жена няма да се остави да бъде манипулирана или изнудвана, няма да поеме виновност, а ще поеме своите отговорности. Интелигентните дами разпитват, проучват, борят се и в никакъв случай не са удовлетворени авансово.

Тези дами са имали живот преди теб и знаят, че ще продължат да го имат, откакто си отидеш. Тя е тук, с цел да предизвести, а не да желае позволение.

Тези дами не търсят водач в двойката, който да следват. Те не желаят да те следват или да маркират пътя ти, те желаят да вървят до теб.

Те знаят, че животът без принуждение е по право, а не разкош, нито привилегия. Те показват яд, горест, наслада и боязън по един и същи метод, тъй като знаят, че страхът не ги прави слаби, както и че гневът не ги прави мощни. Тези две страсти дружно с останалите я вършат човек и това е всичко!

Умната жена е свободна, тъй като се бори за свободата си. Тя знае, че не е жертва, и оцелява. Ако се опиташ да я оковеш, тя ще знае по какъв начин да избяга. Не забравяйте, че е правила това преди.

Интелигентната жена знае, че нейната стойност не се крие във външния ѝ тип, нито в тялото ѝ.

Помислете два пъти, преди да се опитате да я съдите за възраст, растеж, форми или полово държание, тъй като това е прочувствено принуждение и тя го знае.

Така че, преди да отворите устата си, с цел да кажете, че желаете „ умна, интелигентна жена “ в живота си, запитайте се дали в действителност можете да се впишете в нейния. “

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР