Чутовен ТВ скандал се развихри през изминалата седмица в „Черешката

...
Чутовен ТВ скандал се развихри през изминалата седмица в „Черешката
Коментари Харесай

Коя е Джейми Елиас и какво прави в Черешката на тортата?

Чутовен ТВ скандал се развихри през миналата седмица в „ Черешката на тортата”, където нещата нормално вървят без спънки, само че пък обърка ли се нещо, се помни дълго време. Точно посредством кулинарния формат преди време се прочуха изцепките на Нора Недкова, Валентин Кулагин и Мегз. Сега тяхната популярност най-вероятно ще последва и набедената за инфлуенсърка Джейми Елиас, чието същинско име е Жамиле. В понеделник тя „ отряза главите” на феновете с нелепи осъществявания, а множеството хора се зачудиха за какво продуцентите изобщо са я поканили. Носят се клюки, че тя е платила за присъединяване си в шоуто, написа Флагман.

Още в първите минути от първия епизод на новия сезон на „ Черешката” обществените мрежи се изпълниха с въпроси към две съществени тематики: коя, по дяволите, е Джейми Елиас и с какво е заслужила тя да я демонстрират по малкия екран? Хората, с които тя дели маса цяла седмица, също нямаха и най-бегла визия от личността на русокосата полуливанка.

И Ваня Щерева, и Башар Рахал, и Павел Владимиров, и Искра Георгиева (която също не е измежду най-популярните в страната ни) трябваше да ровят в интернет, с цел да видят кое е това момиче.

Джейми Елиас се оказа въплъщение на всичко, което се схваща под метафората „ кифла” у нас. Тя не спря да театралничи и да се прави на звезда, като в това време сподели, че не просто не може да готви, само че и няма отношение към главния предмет на предаването – кулинарията; назовава кимиона „ камион”; счита, че месото се прави от кайма, а в тигана храната се вари, вместо да се пържи. Най-лошото бе, че „ звездата” не сподели съществуване даже и на обикновен разсъдък.

В светските среди се шушука, че Джейми (или по-скоро някой неин спонсор) май е платила, с цел да я поканят в предаването. Момичето има упоритост да е известна освен онлайн, само че и за феновете пред екрана. Джейми се хвали с 45 хиляди почитатели в обществените мрежи, само че и мечтае да я стопират по улиците за подписи и общи фотоси, а публицистите да я търсят за изявленията. За да реализира тази цел, ѝ трябват участия в тв планове. Именно по тази причина се е насочила към „ Черешката на тортата”. Не е известно дали сама се е сетила за кулинарния формат, или е била посъветвана от експерт, на който заплаща за реклама, само че най-правдоподобната версия за поканата ѝ в предаването е, че се е свързала с продуцентите, с цел да им се предложи. Между другото, от фотосите на шоуто до момента Елиас може да се похвали, че почитателите ѝ са станали с над 5000 повече – към този момент задминават 50 00 души.

На фона на растящата ѝ известност мненията за представянето ѝ в шоуто са меко казано отрицателни. Не единствено елементарните фенове наддадоха писък против нея, само че и ВИП-овете. Теди Кацарова и тв водещият Павел Владимиров оформиха цяла полемика към личността на Джейми.

„ Кимион савааа, цялостен камион с...” – с тези думи Владимиров отвори тематиката на страницата си във Facebook. „ А ние се мъчим с некви музики и интелигентности”, поде Теди, която направи извънредно транспарантен намек, че момичето е прекомерно „ тъпичко”. Биляна Йотовска също не остана равнодушна към изявата на Джейми. „ Не знам за какво обичаното ми кулинарно предаване по този начин се излага с подбора на гостите си! Смисъл... не е ли редно най-малко обикновено почитание към храната да имаш преди да участваш в „ Черешката на тортата”? „ Лидер на мнение” - това значи да си инфлуенсър, а с цел да вземе някой мнението ти под внимание, би трябвало да си постигнал нещо смислено”, разяснява тя. А Златка Димитрова чистосърдечно си призна: „ Няма думи, с които да опиша това неразбирателство!”.

Музикантът Венци Мицов, който също е взел участие в „ Черешката” прикани: „ Вижте хубаво това много тъпо нещо по малкия екран. И го запомнете. Защото то на следващия ден ще се снима без горнище на банския в Инстаграм и ще получи повече лайкове, в сравнение с цялата българска класическа музика е получила общо в интернет за всички времена.” Георги Тошев просто попита: „ Извинете, коя е дамата?”. Така и не получи явен отговор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР