Chus & Ceballos (Чус и Cеба́йос), Sasha Carassi (Са́ша Кара́си),

...
Chus & Ceballos (Чус и Cеба́йос), Sasha Carassi (Са́ша Кара́си),
Коментари Харесай

Три дни парти в Cacao Beach Club с някои от най-добрите имена от електронната сцена

Chus & Ceballos (Чус и Cеба́йос), Sasha Carassi (Са́ша Кара́си), Layton Giordani (Лейтън Джордани), Latmun (Ла́тмун) и Chelina Manuhutu (Челѝна Манахуту) са единствено част от гостите

В рамките на три дни почитателите на електронната музика ще посрещнат доста международни и български актьори, които ще дадат мощен старт на месеца. На 1 август (четвъртък) в Cacao Beach Club ще чуем най-хубавото от испанското дуо Chus&Ceballos, Pacho, Pepo и Ill-Q. В петък (2 август) е време за безкомпромисно техно от Sasha Carassi, дружно с Layton Giordani и Balthazar & Jackrock. В събота (3 август) английската и холандска тек-хаус сцена се придвижват в Cacao Beach Club с Latmun, Chelina Manuhutu, Deso и Diass.

Уикендът стартира рано, в четвъртък, дружно с господарите на тек-хауса, Chus & Ceballos. Испанците получават международно самопризнание с помощта на отличните си продукции, в това число взривяващите им ремикси за актьори като Madonna, Rihanna, J Lo, Shakira и други. Много години усилена работа, безспорна отдаденост, неоспорим професионализъм и непрекъсната еволюция ги водят до резиденции в клубове като Space (Ибиса), Pacha (Ню-Йорк) и Space (Маями). Основателите на най-влиятелния испански лейбъл „ Stereo Productions " са известни и с диджей сетовете си, които тъкмо улавят характера им, а смесицата сред хаус и техно жанровете съставлява съвършена естетика, която кара тълпите да танцуват до сутринта.

В идната вечер (2 август) в Cacao Beach Club ще посрещнем италианеца Sasha Carassi, който стартира кариерата си през 80-те, воден от пристрастеността си към електронната музиката. С релийзи за лейбъли като именития Drumcode, Carassi сполучливо се нарежда в по-тъмните страни на жанра, а колаборациите му с актьори като Danny Tenaglia го изстрелват право към върха на промишлеността. През 2009 година роденият в Непал актьор открива Phobiq Recordings - почитан лейбъл с многочислени релийзи от извънредно надарени продуценти. В днешно време колекционерът на винили е считан за фен на актуалното техно, без да се не помни богатото му музикално минало.
Заедно със Sacha Cacao Beach кани и един представител на новата генерация, а точно американеца Layton Giordani. Роденият през 1992 година Layton се среща овреме с именития нощен живот на Ню Йорк, който поражда любовта му към хаус музиката. Малко след гимназията и преодоляването на диджей изкуството, той стартира да работи в студиа и нощни клубове, посвещавайки всичко на електронната музика и лишавайки се от естествения тийнейджърски живот. Преди да навърши 22, Giordani към този момент свири в клубове като Output, Space, Pacha, Cielo и доста други. От 2011 до 2013 година се радва на интернационалните гигове, а през 2014 участва в листата на най-хубавите диджеи и продуценти. Хитовият му релийз е Careless Suggestions, публикуван посредством Phobiq Records, като с него безусловно раздрусва света на електронната сцена.

Събота вечер (3 август) ще бъде доста специфична с присъединяване на двама надарени актьори. Latmun, с същинско име Joe Bradley, е един от тях. Британецът остави ярка диря най-много посредством неповторимата си интерпретация на тек хаус музиката. 2016 година беше изключително значима за Latmun с 3 EP-та, които пробиха в топ 10 в класацията на Beatport за тек хаус релийзи. Следват редица триумфи като достигането до първо място в класацията на Beatport с Everybody`s Dancin` EP, дебютно EP за Hot Creations и признанието на имена като Jamie Jones и Carl Cox. С постоянни участия на местоположения като DC10 (Ибиса), Warehouse Project (Манчестър), Latmun, който бързо направи трайно усещане на публиката, идва и в Cacao beach Club за една незабравима вечер.

Женската мощ на вечерта ще бъде показана в лицето на Chelina Manuhutu - една от най-вълнуващите актьори от Амстердам, която завладя ъндърграунд сцената със висококачествените си миксове. Заобиколена от семейство на музиканти, до 2011 красивата Chelina Manuhutu се изявява като модел. След 10 години в стилните среди тя сменя кариерата с първата си обич - музиката. Оттогава тя си прокарва път през промишлеността и се мести в Ибиса, където постоянно може да я видите в топ клубове като Pacha или Blue Marlin. През останалото време тя е заета с турнета по целия свят, в това число на фестивали като Ultra и Elrow. Талантливата, мощна, екзотична и декларирала се като една от най-обещаващите актьори на международната сцена - Chelina, ще забележим на 3 август в Cacao Beach Club.

Повече информация за идните празненства може да видите тук: http://www.cacaobeach.bg/, както и на формалната Facebook страница на CACAO BEACH CLUB: https://www.facebook.com/CACAOBEACH

Билети за 1,2 и 3 август може да намерите в мрежата на Eventim.bg

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР