Чужди дипломати и видни личности ще бъдат информирани за решението

...
Чужди дипломати и видни личности ще бъдат информирани за решението
Коментари Харесай

Бивши министри на Сакскобургготски се събраха във Врана, мислят как да му помогнат за имотите

Чужди дипломати и видни персони ще бъдат осведомени за решението на Софийския градски съд, че дворецът " Врана " не е на цар Симеон II, а на страната.
Това ще са част от дейностите, които царисти ще подхващат в поддръжка на Симеон II. Те са били разисквани на загадка колекция във " Врана ", където са се събрали над 20 души, с цел да решат по какъв начин да поддържат царя и да положат старания да спечелва справедливостта, заяви " 24 часа ". Самият Симеон не е бил на срещата, защото е в чужбина по от дълго време планувани задължения.
На сбирката са участвали някогашни царски депутати и министри като Николай Василев, Милен Велчев, Даниел Вълчев, Соломон Паси, Мехмед Дикме, Станимир Илчев, Съби Давидов, Пламен Моллов, Олимпи Кътев, Камелия Касабова, пиар специалистът Максим Бехар, Маргарит Мицев, както и царските юристи Асен Ошанов и Ели Христова.
" Решихме да се борим до дъно, с цел да може Н.В. цар Симеон II - последният жив български цар, да остане в своя роден дом във " Врана ", описа участник в сбирката, чието име изданието не прецизира. Сред лансираните хрумвания била да се извърнат и към омбудсмана Мая Манолова.
Окончателни дейности обаче ще се подхващат едвам откакто царят бъде осведомен с предложенията и ги утвърди.
Царската адвокатка Ели Христова докладвала до каква степен е стигнало делото и какви ще са стъпките по обжалване на решението, даже в Страсбург.
Софийски градски съд е правосъдна институция и разновидностите ни са само да молим към съвестта на хората от идната правосъдна инстанция, разяснява царист. Юристи предложили да се потърси мнението на специалисти, които са познавачи както на правото, по този начин и на историята и на предходното право, когато е създавано Интенданството. И да се изясни каква институция е то, защото това е главния спор сред царските адвокати и тези на страната.
Всички, участвали във " Врана ", били безапелационни, че въпросът не е единствено правосъден, а и политически.
Стигна се до извод, че тези дейности на правосъдната система въздействат даже върху задграничните вложения, разкри участвал на сбирката. Състоянието на директните непознати вложения в България сега е на пагубно ниво и това в голяма степен = се дължи на обстоятелството, че в страната има непредсказуемост и безвластие. Щом на човек като царя могат да вземат парцела и къщата, това е сигнал, че може да бъде направено с всеки, разяснява някогашен царски министър.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР