Чуждестранни ястия и напитки, екзотични подправки, кулинарни демонстрации и много

...
Чуждестранни ястия и напитки, екзотични подправки, кулинарни демонстрации и много
Коментари Харесай

Кулинарно пътешествие с изложението “Taste the world” в Сердика Център


Чуждестранни ястия и питиета, екзотични подправки, кулинарни демонстрации и доста други изненади за посетителите сред 27 и 29 май

Чудили ли сте се в миналото кой е най-бързият метод да се пренесем на непознато място и да се потопим в неговата характерна атмосфера? Храната, несъмнено! Тя приказва на универсалния език на усета и ароматите, разкрива тайните на другите националности и ни оказва помощ да пътуваме и поддържаме връзка без граници, паспорти и багаж. Сега всеки може да се впусне в едно ненадейно апетитно странствуване с кулинарното ревю на Сердика Център - “Taste the world” от 27-ми до 29-ти май.



Търговският център ще предложи на своите гости усети от 1001 свята и опция да се потопят в бита и културата на разнообразни националности. Всеки ден от 12:00 до 20:00 часа клиентите ще могат да се допрян до артикули от азиатската, европейската и балканската кухня, които освен галят сетивата, само че и разширят кръгозора ни. Участниците в ревюто ги чакат вълнуващи срещи с обичайни ястия и питиета, екзотични подправки, артикули за дома, специфични готварски демонстрации и още доста изненади.



За феновете на европейската кухня, са подготвили за своите посетители специфични готварски демонстрации всеки ден сред 13:00 и 17:00 часа. Двама посетител готвачи Ники и Джовани ще показват едни от най-обичаните интернационалните предписания от три интернационални кухни – италианска паста в пармиджано реджано пита, испанска паея и бразилска мокека. Освен това, изложителите са подготвили и богатата селекция от италиански и испански деликатеси - салами, сирена и зехтин, ароматни виновност, както и водещи алкохолни марки, крафт бири и доста други. Водеща на демонстрациите ще бъде Сандра Алексиева – основател на кулинарния уебсайт 1001 предписания, водеща на редица готварски излъчвания и познавач на качествената и вкусна храна.



Сред участниците в кулинарното ревю са още и, които се специализират в работата с благородните плесени като Коджи и Темпе и други ферментации, с които създават неповторими и потребни артикули с отличен умами усет. За опознаването на азиатската кухня ще допринесат и, които ще предложат огромно многообразие от корейски храни като рамьон и кимчи, алкохолни и безалкохолни питиета като соджу и макгеоли, женшен и още разнородни артикули. Посетителите ще могат да се допрян и до първокачествен био хайвер от белуга и естер, с помощта на присъединяване на Osetra&Beluga.



Посетителите на ревюто ще могат да се пренесат в и да се допрян до магията на шафрана, още прочут като " Червеното злато ", който се отглежда изцяло екологично от Гергана и татко и Гошо в двора им в село Партизанин. Освен първокачествен био шафран, клиентите на комерсиалния център, ще могат да си закупят бутикови бижута с шафран, създадени взаимно с. За феновете на мощните усети, ще предложат селекция от люти сосове, пасти, маринати люта занаятчийска бира и ракия, пикантен зехтин и още натурални артикули, създадени в бутиковата българска плантация за люти чушки. За потапянето в българската кухня ще допринесат и, които ще покажат благосъстоянията на черноморския лов на риба от близко, като го показват в напълно нова светлина.



Посетилите на Сердика Център ги чакат още вълнуващи кулинарни пътешествия - ще показват своята селекция от международни и български подправки, които ще придадат достоверност на всяко ястие; ще дадат опция на гостите да се допрян до висококачествени маслинови масла екстра върджин и балсамови оцети на марките Nobleza del Sur Premium и Ariston; пък ще погалят сетивата със сладките бутикови изкушения, сътворени от лакриц и шоколад; а ще показа най-новите трендове при продуктите за дома.

Елате и се потопете в магията на непознатите аромати и открехнете вратата към непознати за вас кулинарни светове!
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР