Чуждестранни компании започват да възстановяват инфраструктурата в Украйна. Както отбелязва

...
Чуждестранни компании започват да възстановяват инфраструктурата в Украйна. Както отбелязва
Коментари Харесай

Фирми от 3 държави започнаха възстановяването на Украйна

Чуждестранни компании стартират да възвръщат инфраструктурата в Украйна. Както отбелязва Bloomberg, компании от Австрия, Германия и Турция към този момент са почнали работа.

Правителствата, изпълнителните шефове и вложителите " заемат позиции в очакване на възобновяване ", написа Bloomberg. Според организацията от ден на ден компании усилват наличието си в Украйна, очаквайки " по-големи капиталови благоприятни условия " след края на спора.

Агенцията счита, че като се има поради от кое място ще пристигна помощта, американските и европейските компании " евентуално ще получат лъвския къс от договорите ". Според организацията турските компании към този момент са почнали работа с вярата, че " ще имат преимущество, когато стартира конкуренцията за огромните контракти ". В момента те възвръщат мостове, пътища, доставят електрогенератори и мобилни лечебни заведения.

Австрийски и немски компании възнамеряват да възстановят инфраструктурата и оръжейните фабрики. Така да вземем за пример немският тръст Rheinmetall AG по-рано разгласи проектите си да сътвори предприятия в Украйна за произвеждане на артилерийски муниции с диаметър 155 мм. Производителят на строителни материали Fixit открива индустриален обект в Западна Украйна, а химическата компания Bayer AG влага в производството на семена. Дания отпусна 130 млн. $ за възобновяване на корабостроителен център в украинския град Николаев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР