Чуждестранни хакери са разбили сървърите на Суперхостинг и са успели

...
Чуждестранни хакери са разбили сървърите на Суперхостинг и са успели
Коментари Харесай

Брутална хакерска атака срещу интернет страницата на Възраждане

Чуждестранни хакери са разрушили сървърите на Суперхостинг и са съумели да компрометират уеб страницата на Възраждане, а около него на стотици български компании

За последните няколко часа станахме очевидци на брутална експанзия от страна на американските колонизатори и окупари в България. Преди броени мунити получихме позвъняване от Ръководството на Суперхостинг, с цел да ни осведомят за огромна хакерска офанзива против уеб страницата и хостинга на Възраждане www.vazrazhdane.bg.

Атаката е била толкоз мощна, че от хостинг компанията обявиха, че до момента не са имали офанзива с такива огромни размери и шокиращ резултат. Покрай хакерската акция против Възраждане, за жалост, са потърпевши уеб страниците на стотици български компании.

Възраждане изрича своята откровена признателност към екипа на Суперхостинг за бързата реакция и високата професионалност!

А към поръчителите, ще кажем самое дно: знаем кои сте. Жалки сте! Обратното преброяване стартира! Имате тъкмо 6 дни. Подайте си ОСТАВКАТА с положително, тъй като в случай че не методите с разсъдък, ще получите не война, а РЕВОЛЮЦИЯ!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР