Чуждестранни граждани се обръщат към руското посолство в САЩ за

...
Чуждестранни граждани се обръщат към руското посолство в САЩ за
Коментари Харесай

Чужди граждани искат от посолството на Русия да ги изведе от САЩ

Чуждестранни жители се обръщат към съветското посолство в Съединени американски щати за подпомагане при пътешестване до Русия. Това разгласи съветският дипломат във Вашингтон Анатолий Антонов.
" Предстои още доста работа. Получаваме молби от жители на Беларус, Казахстан и Украйна за подпомагане при тръгване за Руската федерация, с цел да се съберат още веднъж със фамилиите си ", се споделя в изказването му на страницата на съветската дипломатическа задача във Facebook.
По-рано полет на " Аерофлот " е превозил 369 души от Ню Йорк до Русия.
" Досега не сме виждали такова натоварване на самолета и това е самобитен връх за нас. От наша страна се опитахме да създадем всичко допустимо за това. Предварителното известяван за образуването на полет от Ню Йорк ни разреши да решим редица проблеми без бързане, а нашите сънародници - в точния момент стигнете до летището ", сподели Антонов.
Той означи, че измежду пасажерите на полета - 40 души от по този начин наречения " филантропичен лист ", образуван от дипломати. В него се включиха сънародници, които са в сложна житейска обстановка, подложени на лекуване и рехабилитация в Съединени американски щати, с увреждания и възрастни хора.
На 27 март, на фона на пандемията на ковид, Русия стопира постоянни и чартърни полети с други страни. Изключенията са износът, както и товарни, пощенски, санитарни и филантропични полети, изтегляне на празни самолети за поддръжка, директни полети с кацане за зареждане (смяна на екипажа) на територията на страната и полети, осъществявани съгласно самостоятелни решения на държавното управление.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР