Чухте ли за терористичната инвазия на хумус? Този странен въпрос

...
Чухте ли за терористичната инвазия на хумус? Този странен въпрос
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Хумус или Хамас - това е въпросът

" Чухте ли за терористичната инвазия на " хумус "? Този чудноват въпрос зададе пред симпатизанти в Айова някогашният американски президент Доналд Тръмп. После повтори думата  " хумус "  няколко пъти преди да открие правилното акцентиране в името на терористичната организация  " Хамас ". 

Падна блокадата на Автомагистрала " Тракия ". Решението идва след 14 дни на неодобрение и нова среща сред протестиращите и синдикатите.

В Германия има прекалено много чужденци. Това разгласи някогашният американски държавен секретар Хенри Кисинджър, откакто забелязал " празнуването по улиците на Берлин след офанзивите на " Хамас " против Израел.

В Народното събрание дебатираха първия избор на съмнение към държавното управление. Управляващите обявиха, че някои партии от тези, които са внесли вота " съжаляват, че са в Европейски Съюз ". От опозицията отвърнаха, че властимащите " убиват българската енергетика ".

Георги Господинов не може да стъпи и на дребния пръст на специалистите от Клуб " 100 читатели, община Триадица ". Камо ли " бездарникът Уилям Голдинг ". Ако не вярвате, питайте Клуб " 100 читатели, община Триадица ".
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР