Чухме дълги, досадни и клиширани речи от трибуната. Направи ми

...
Чухме дълги, досадни и клиширани речи от трибуната. Направи ми
Коментари Харесай

Георги Харизанов: Чухме дълги, досадни и клиширани речи от трибуната

" Чухме дълги, досадни и клиширани речи от трибуната. Направи ми усещане отводът на „ ИТН “ от мажоритарното гласоподаване. Те споделиха, че нямат болшинство, само че в противен случай имат, тъй като ГЕРБ в задатък разгласи, че поддържа предлагането. Нека бъдат по този начин положителни и да си изпълнят предизборните поръчки ".

Така разяснява изказванията от трибуната на партиите в 45-ото Народно заседание медийният специалист Георги Харизанов пред БТВ.

„ Президентът Румен Радев продължава линията на митингите. Изненадах се, че „ ИТН “ бяха доста къси и не обещаваха особена продължителност на Народното събрание “, добави политологът проф. Мария Пиргова.

Според нея Движение за права и свободи още веднъж се пробва да бъде над всички с предложенията си за професионализъм и експертност. „ Демократична България “ не знае тъкмо какви са дилемите през днешния ден в Народното събрание, а Мая Манолова от „ Изправи се! Мутри вън! “ приказва като на протест.

По думите на Харизанов досега е ясно единствено против какво са политическите сили, които са част от този парламент.

„ Може би това е националната воля и държанието на партиите в Народното събрание е изражение на голямото неодобрение от цялата политическа система, което през последната година откри отдушник в гражданските митинги “, добави той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР