Чуха се вопли за раздаване на пари, но кажете ми

...
Чуха се вопли за раздаване на пари, но кажете ми
Коментари Харесай

Тома Биков: На всички, които имат нужда, ще им бъде помогнато в тази криза

Чуха се вопли за разпределяне на пари, само че кажете ми кой може да каже докога ще продължи тази рецесия, с цел да разясняваме какви тласъци да дадем на обществото. Минали са едвам 10 дни от началото на изключителното състояние... каква е тази нервност?! Това показа от трибуната на Народното събрание депутатът от ГЕРБ Тома Биков  Тома Биков Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 година в Бургас. Завършва актьорство за по време на изключителното съвещание на Народното събрание по отношение на Закона за изключителното състояние.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 2011
,,Трябва да бъдем невъзмутими, тъй като хората чакат да покажем умереност и успокоение. Достатъчно напрежение има в обществото. Разбира се, че ще бъде подкрепено на тези, които имат потребност. Ако бяхме изпълнявали вашите претенции, през днешния ден нямаше да имаме този запас, който желаете да се отвори и да се раздаде. Защото вие от Българска социалистическа партия през последните години, в случай че ви слушахме вас за бюджета, в този момент в него щеше да има дефицити, а не излишъци'', разяснява още Биков.

Дариткова: Да подкрепим ветото, не е време за политиканстване и ежби

,,Няма потребност за един ден да изгърмим всички патрони. Не става по този начин, дано да действаме по-спокойно и по-хладнокръвно – по тази причина сме тук, тъй като го изискуем на всички българи, които заплащат цената на тази рецесия, която цена още не е ясно какъв брой ще бъде. Нека да не си вършим на ниска цена пиар на гърба на тази криза'', добави националният представител от ръководещите.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2011  Германски милиардер и притежател на фармацевтична компания с оптимистична прогноза за ваксина за COVID-19 Германски милиардер и притежател на фармацевтична компания с оптимистична прогноза за ваксина за COVID-19  Със 100 за ден скочиха умрелите от COVID-19 в Съединени американски щати Със 100 за ден скочиха умрелите от COVID-19 в Съединени американски щати  1,5 млн британци с хронични болести са призовани да се самоизолират за три месеца, с цел да се спасят от ковид 1,5 млн британци с хронични болести са призовани да се самоизолират за три месеца, с цел да се спасят от ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР