Чух и прочетох всякакви неща за себе. Внушения, фантазии, лъжи.

...
Чух и прочетох всякакви неща за себе. Внушения, фантазии, лъжи.
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Има такъв народ ще предложи самостоятелно правителство от експерти

Чух и прочетох всевъзможни неща за себе. Внушения, мечти, неистини. Това сподели онлайн във фейсбук водачът на " ИТН " Слави Трифонов.

Преди 6 година инициирахме с екипа ми референдум, още тогава беше ясно, че настоящата система генерира аморални неща. Време беше тогава за нещо друго, водихме се от мотала и закона. И ние изпълнихме закона, макар всички спънки. На 6 ноември 2016 година реализирахме националния референдум. Гласувахме 3 млн. и половина българи, а волята за промяна на политическа система бе повече от безапелационна, сподели Слави Трифонов.

" Моралът ни задължи да продължим. Единственият метод бе да го променим от вътрешната страна. Сдружихме се и осъществяваме " ИТН ". С него се явихме на два парламентарни вота. Подкрепата, която получихме е изумителна. Вашите упования към нас към този момент са и да осъществим решения с политически решения, а на чело на страната да има почтени хора ", добави той.

Има Такъв Народ няма да прави коалиция с ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия. Има Такъв Народ няма да прави коалиция с нито една партия, а ще поеме независима отговорност да направи държавно управление. Ще вземем мандата за сформиране на държавно управление. То ще е формирано от специалисти ", сподели Трифонов.
https://www.facebook.com/STTrifonov/videos/510229163545932
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР