Чудя се защо Слави Трифонов подлага на унижение Каримански. Ясно

...
Чудя се защо Слави Трифонов подлага на унижение Каримански. Ясно
Коментари Харесай

Илиян Василев: Чудя се защо Слави Трифонов подлага на унижение Каримански

Чудя се за какво Слави Трифонов подлага на оскърбление Каримански. Ясно е, че Борисов няма да му се върже, а ще употребява проблема с цел да изтъкне какъв брой са зле тези от Има Такъв Народ и въобще от ръководството

Егото на Борисов е по-голямо от егото на Трифонов. Витоша против Рила.

Да отиваш на избор, в случай, че три от четирите партии на ръководещата коалиция те отхвърлят е чиста проба дебелоглав. То е ясно, че някой финансово подпира акцията на Каримански /виж кой стои зад Общинска и Инвест банка/, и като се вземат едни пари, би трябвало да се върви до дъно.

Не разбирам и самият Каримански. С този 1 милион лв. контракт и негов автограф, къде въобще е тръгнал. Цяло знамение е, че въобще е на независимост. А пък е, значи някой е платил за това или го държи. Само с поддръжката на няколко български притежатели на банки, няма по какъв начин да стане.

С тези неверни преценки на обстановката по какъв начин да му повериш ориста на Българската Банкова Система, откакто точно верните преценки са най-важното изискуемо качество.

И какво ще се получи - за следващ път слаб политически ход на Слави, коалиция с накърнено самочувствие поради некадърност да излъчи общи претенденти и съпротива, която гледа сеир и грее ръце на непознатия огън. Трифонов няма да регистрира това като своя персонална неточност, а ще се нахвърли върху сътрудниците си по коалиция.

Факт е, че тази коалиция прилича България и нашата обща дарба да се сплотяваме като нация, само че у нас няма обикновено ляво. Има проруска и проевропейска част от обществото, които в изискванията на война в Украйна и черно бял свят няма по какъв начин да стигнат до единодушие.

Илиян Василев
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР